No hlavně mě uklidnilo, když Fiala za mohutného máchání rukama prohlásil, že nikoho padnout nenechá

Moderátor: sysel
Přesně jak říkáš na to musí člověk dozrátDawe píše: ↑5. 10. 2022, 8:03Na zacatecnika mas teda supr vybaveni, to ja jezdim na ty probirky jen s velkym vozikem, pilama a sekerou. Jinak jak pises, kondicka, relax, pohoda... Ale k tomu asi musi clovek nejak dozrat. Jako kluk jsem byl ze dreva otravenej, dneska si to uzivam i kdyz se mi to financne vlastne nevyplati. A taky je to dobry pocit nebyt na zakladnich potrebach, jako je teplo, vydiratelny nekym, kdo zavre ventil...
Tak at ti to odsejpa.![]()
No vidíš. Já zatím topím soláry 24-26.
Josefe Josefe. Dej už mu pokoj.Josef píše: ↑5. 10. 2022, 9:56 Taskže QNX zase plácal a když mu někdo napíše, že vypustil něco divného, tak, div se světe!, by chtěl ozdrojovat a prý dostuduje. Nějak mu to studium moc nejde do palice, protože je neschopen nastudovat ani vlastní tvrzení o počtu agresorů na Ukrajině. No, komu není shůry dáno, v apatyce nekpupí.
Proč žádá po druhých, co sám zásadně neudělá?
Proboha Josefe nech už toho.
Jo jo, to jsem psal uz nekolikrat - ale v opacnem gardu
Hmmm, svata pravda - programuji skoro stejne dlouho jako tvuj udavany vek - a platili mne sakra dobre