Zdražování elektřiny

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
Sajmon

11. 10. 2022, 7:31

Tohle tema bohuzel neni to, co bylo na zacatku.
Dnes me zarazili bany...
Pravidla jsou jen pro nektere?

viewtopic.php?t=6648&hilit=hosp%C5%AFdk ... =11205#top
pravidlo.JPG
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

11. 10. 2022, 7:33

Takze sis udelal zaver na zaklade neuplnych informaci. Docasne jsem v tomhle vlakne umoznil debatu na toto tema (je to zde nekolikrat uvedene) ale evidentne se to vymknulo.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Sajmon

11. 10. 2022, 7:35

robokop píše: 11. 10. 2022, 7:33 Takze sis udelal zaver na zaklade neuplnych informaci. Docasne jsem v tomhle vlakne umoznil debatu na toto tema (je to zde nekolikrat uvedene) ale evidentne se to vymknulo.
jestli jsem tohle udelasl tak se omlouvam a prehledl jsem.. posti, prosim, odkaz na to odvolani.
Diky.
Max
Kontaktovat uživatele:

11. 10. 2022, 7:37

Fifík píše: 10. 10. 2022, 8:35
Mex píše: 10. 10. 2022, 8:16
robokop píše: 10. 10. 2022, 7:17 Vsak debata byla. Argumenty byli predlozeny...
Ale schvalovani vrazdeni nevinnych civilistu. A dalsi libovky. Vzdyt to uz snad je i mimo zakon.
Jestli to nevidis tak mozna nejsi lepsi nez oni.
Tak poslední příspěvek. Pak mě můžeš taky zabanovat. Nastane tady všeobecná nirvána, protože všechny, kteří s tebou snad nesouhlasí, odstraníš.
Všichni to pak budou stále srovnávat s rokem 1938 a hrdinně psát všude dvojité ss.
Že je to blbost? Že ty situace toho nemají společného o moc víc než pověstné hodinky a holínky?
Koho by to zajímalo, zní to dobře a nemusí se nad tím přemýšlet.

Docela bych chtěl vidět, kde QNX obhajoval vraždění nevinných civilistů. On pouze psal, jaký důsledek pravděpodobně bude sestřelení mostu mít.
A budoucnost ukáže, jestli měl pravdu on nebo ty.

A to míň zahyne Ukrrajiců a vlastně i rusáckých švábů.

On je (stejně jako já) proti eskalaci konfliktu. Takže jestli někdo propaguje zvětšení počtu obětí (na obou stranách), tak to jste spíš vy, proxy válečníci.
Mít radost z toho, že se někomu povedlo sejmout most, když to bude mít pravděpodobně hodně nepříjemné konsekvence ... no, já nevím. Já z toho radost nemám, ty evidentně ano.
Ten most není můj, takže já jsem žádnou přímou škodu neutrpěl. Ale obávám se, že v důsledku toho utrpí přímé škody (včetně té nejvyšší) jiní lidé tam na místě. A já pak nepřímé škody z dále vyhrocené situace.

Možná jsem hloupej. Ale myslím, že mi tak úplně neschází schopnost odhadnout to, co bude následovat dál.
Tedy schopnost, která podle mě hodně chybí třeba naší vládě:
Zablokujeme obchod se zlým Ruskem ... aha, sakra, a kde teď koupíme plyn a ropu?
A jak to, že nám to naši velcí kamarádi Norové prodávají tak draze, když my je tak upřímně milujeme a Rusko tak upřímně nenávidíme?
A jak to, že Němci nedodržují pravidla o subvencování energií, když je taky tak milujeme?
A jak to, že XXX se chová jinak, než bychom si přáli? ...
A jak to, že Rusko vydělává víc než předtím, když jsme od něho plyn brali?
My jsme přece majitelé pravdy, takže se nemůžeme mýlit, všichni okolo (které jsme nezablokovali) nám to potvrzují...
Ty nevidíš, co mafiáni vedoucí rusácko dělají na Ukrajině, obhajovat ho může jen jejich přisluhovač. A divíš se, že rusácko nenávidíme. Já si tedy nepřeju to, co dělá ta rusácká svoloč na Ukrajině. Asi ti nevadil ani rok 1968.

Plynu a ropy je na světě jak sraček, jen bude chvíli trvat, než se to zkonsoliduje.

Obhajuješ ten most a divíš se proč mám radost, že ten most klekl. Protože pokud ten most bude nefukční, tak bude o to míň mrtvých Ukrajinců, ale dokonce i rusáckých švábů, co odtud jezdili na frontu a to zní i pro rusofilcky přece fajn nebo ne? Čili deeskalace.

To, že teď rusák zuří a posílá rakety na civilní cíle, nic nezmění, jen to Ukrajince naštve a rusáci se pak budou divit, jak jim doma v rusácku nebo někde na dovolené a teď nemyslím Krym, kde se to už děje a pro rusácké válečné štváče nebo vrahy civilistů, by to mělo být varování, nastanou letecké dny. Buď poletí do vzduchu auto nebo bude rusák napodobovat Ikarose nebo si to nechá projít hlavou. A v těchto metodách se Ukrajinci určitě nechají inspirovat Mosadem nebo klidně i rusáckem. Adresy těch lidí už mají, tak pokuď neskončí v masomlejnu na Ukrajině nebo je nezajmou a to pro ně nic veselého nebude, čeká je zářná budoucnost.
Naposledy upravil(a) Max dne 11. 10. 2022, 8:07, celkem upraveno 3 x.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

11. 10. 2022, 7:58

tak jeden z mych postu ktery tohle osvetluje je hned na predchozi strance
dalsi si dohledej hloubeji
neni to tak slozite jak vidis
Sajmon píše: 11. 10. 2022, 7:35
robokop píše: 11. 10. 2022, 7:33 Takze sis udelal zaver na zaklade neuplnych informaci. Docasne jsem v tomhle vlakne umoznil debatu na toto tema (je to zde nekolikrat uvedene) ale evidentne se to vymknulo.
jestli jsem tohle udelasl tak se omlouvam a prehledl jsem.. posti, prosim, odkaz na to odvolani.
Diky.
Axim

11. 10. 2022, 8:21

Kolegovi Ukrajinci pravě teď , v práci vedle mě začal vyzvánět telefon tónem siréna (jako když je letecky nálet ) Říkám mu co se děje a on to mám stažený program z Ukrajiny a mám to propojené sem na svůj telefon . Vždy když hrozí bombardování letí rakety směrem kde bydlím a jsou v dané vzdálenosti od bydliště začne houkat telefon a naskočí text informace a mi utikáme do krytu . To vše mi řekl až když zavolal domů rodičům a dětem jestli už běží do krytu
Takže ten tón siréna není jen tak na parádu ,ale signalizuje skutečný nálet
Je to hrůza válka
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
pafik

11. 10. 2022, 9:09

Sajmon píše: 11. 10. 2022, 7:31 Tohle tema bohuzel neni to, co bylo na zacatku.
Dnes me zarazili bany...

pravidlo.JPG
Máš přeci demokraticky možnost výběru. Když se ti tohle vlákno nelíbí, tak do něj nelez. Jiným se líbí, tak v něm diskutujou. Proč vnucuješ jiným svou představu o tom, že by tohle vlákno nemělo existovat? Nech to na nich, ať se svobodně rozhodnou.
vvitty

11. 10. 2022, 9:40

Mex píše: 10. 10. 2022, 8:16 ...
On je (stejně jako já) proti eskalaci konfliktu. Takže jestli někdo propaguje zvětšení počtu obětí (na obou stranách), tak to jste spíš vy, proxy válečníci.
Mít radost z toho, že se někomu povedlo sejmout most, když to bude mít pravděpodobně hodně nepříjemné konsekvence ... no, já nevím. Já z toho radost nemám, ty evidentně ano.
Ten most není můj, takže já jsem žádnou přímou škodu neutrpěl. Ale obávám se, že v důsledku toho utrpí přímé škody (včetně té nejvyšší) jiní lidé tam na místě. A já pak nepřímé škody z dále vyhrocené situace.
...
Deesklaci lze provest v podstate hned. Staci dat rozkaz a odvolat okupanty.

Co se tyka demolice mostu a jeho nasledku - ktere uz prisly - je to smutne ale zrejme to ve final usetri dost zivotu jinde protoze na frontu diky poskozenemu dopravnimu spojeni nedorazi stovky nebo spise tisice tun munice. A to za to stoji. Nakonec to Ukrajinske veleni nemusi zduvodnovat a obhajovat pred nami, ale pred vlastnimi lidmi a tam zda se ma plnou podporu.
Sajmon

11. 10. 2022, 10:17

:lol:
pafik píše: 11. 10. 2022, 9:09
Sajmon píše: 11. 10. 2022, 7:31 Tohle tema bohuzel neni to, co bylo na zacatku.
Dnes me zarazili bany...

pravidlo.JPG
Máš přeci demokraticky možnost výběru. Když se ti tohle vlákno nelíbí, tak do něj nelez. Jiným se líbí, tak v něm diskutujou. Proč vnucuješ jiným svou představu o tom, že by tohle vlákno nemělo existovat? Nech to na nich, ať se svobodně rozhodnou.
😂😂😂
Poukazal jsem na pravidla. Nic vic nic min.
A kdyz uz me tu vykazujes a poucujes resi se to k cemu tema bylo? Otevrit hospodu aneni problem.
filla
Kontaktovat uživatele:

11. 10. 2022, 10:24

To je takovy mistni kolorit, v jednom postu se ras ptal na doporuceni sw, a hned se tam otevrela debata o hovne, misto aby se mu doprucoval sw, neco to nasznacuje, ale netrofam si to zde napsat
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

11. 10. 2022, 10:43

To neni jen mistni problem. To je celospolecensky problem. Nerespektovani zakladnich pravidel slusnosti atd... Kdybych tu trval na nejakem extremnim dodrzovani slusnosti a pravidel tak tu zas nebude takova pohoda.
lapa
medaile za lepsi forum

11. 10. 2022, 12:46

filla píše: 11. 10. 2022, 10:24 To je takovy mistni kolorit, v jednom postu se ras ptal na doporuceni sw, a hned se tam otevrela debata o hovne, misto aby se mu doprucoval sw, neco to nasznacuje, ale netrofam si to zde napsat
Jestli jsi myslel muj dotaz na me neporozumeni zverejneneho schematu, tak to nebylo o hovne, ale vyjasneni me nejasnosti.
A klidne napis, co ses bal naznacit ... natoz napsat ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
pafik

11. 10. 2022, 1:12

lapa píše: 11. 10. 2022, 12:46
filla píše: 11. 10. 2022, 10:24 To je takovy mistni kolorit, v jednom postu se ras ptal na doporuceni sw, a hned se tam otevrela debata o hovne, misto aby se mu doprucoval sw, neco to nasznacuje, ale netrofam si to zde napsat
Jestli jsi myslel muj dotaz na me neporozumeni zverejneneho schematu, tak to nebylo o hovne, ale vyjasneni me nejasnosti.
A klidne napis, co ses bal naznacit ... natoz napsat ...
Nepíše tebe, píše ras ...
Thomeeque

11. 10. 2022, 2:39

Prudí na lapu.. a potažmo Jeníčka a teď už i na mě. Podle fillova přísného etického kodexu se ve vlákně nesmí odbočit ani o píď s vyjímkou postů, kde trollí on sám.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
filla
Kontaktovat uživatele:

11. 10. 2022, 3:46

Thomeeque píše: 11. 10. 2022, 2:39 Prudí na lapu.. a potažmo Jeníčka a teď už i na mě. Podle fillova přísného etického kodexu se ve vlákně nesmí odbočit ani o píď s vyjímkou postů, kde trollí on sám.
to si mne s nekym pletes, ras se ptal na sw, nikoli na spravnost schematu, proto mi neni jasne proc se misto sw, resi schema, stejne je to i s timto vlaknem, tu uz ted resi, kdo je vetsi rusofil, kdo je vetsi kokot, kdo ma vetsi pravdu,...
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“