Nepletu, to jen ty si nevidíš do úst. Pokud chceš bojovat za čistotu vlákem, měl bys začít sám u sebe.
Zdražování elektřiny
Moderátor: sysel
oooo, tak to se omlouvam, ja jsem tem problem ve vlakne pochopil jako vyreseny, tak jsem si dovolil ustepacnou poznamku, ze nekolik postu nad padly dve totozne osvedcene rady a presto bylo nutno spekulovat nad zhotoveni, timto se tedy jeste jednou omlouvam a uz nebudu nic psat, jen pokrne cist, bude-li mi to dovolenoThomeeque píše: ↑11. 10. 2022, 3:52Nepletu, to jen ty si nevidíš do úst. Pokud chceš bojovat za čistotu vlákem, měl bys začít sám u sebe.
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Tak mě napadlo, jak jsou na tom se zdražováním jinde. Překvapilo mě Švýcarsko. Bohužel, tam se taky střelili do nohy, zavírají si jaderky. Je vidět, že ani Švýcarská demokracie nechrání před blbostí. Násobně zdražují také ve Španělsku. A to je na ruském plynu úplně nezávislé. Tak proč ty násobky?
(nadsázka)
Ještě sice nepadám úplně na držku, ale když čtu kolik bude chtít Ukrajina na obnovu po válce, tak si říkám jestli nebude lepší se tam potom přestěhovat
Fakt jim to nezávidím, spíš se bojím, aby "nám" ty peníze nescházely, až se dostaneme do skutečnýho průseru tady v Evropě...
Ještě sice nepadám úplně na držku, ale když čtu kolik bude chtít Ukrajina na obnovu po válce, tak si říkám jestli nebude lepší se tam potom přestěhovat

No můžeme jenom doufat, že se ceny stabilizují na dvounásobku dlouhodobého průměru. Trojnásobek a více se mi zdá už cesta do pekla. Tak snad to soudruzi mají dobře spočtený. Každopádně já mám důvěru ve stát značně narušenou a budu budovat svoji energetickou nezávislost k úplnému odstřižení od DS.
problém je že každým dnem stoupá cena panelů měničů a uložišt a to neúměrně stupajícím cenám energii . to samé ceny TČ a další .bobik píše: ↑12. 10. 2022, 9:28 No můžeme jenom doufat, že se ceny stabilizují na dvounásobku dlouhodobého průměru. Trojnásobek a více se mi zdá už cesta do pekla. Tak snad to soudruzi mají dobře spočtený. Každopádně já mám důvěru ve stát značně narušenou a budu budovat svoji energetickou nezávislost k úplnému odstřižení od DS.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... TKGBl69-Zg
Ceny potravin v Maďarsku v září stouply v průměru o 35,2 procenta a míra inflace vystoupila na 20,1 procenta. V úterý to oznámil tamní statistický úřad. V srpnu byla inflace ještě na hodnotě 15,6 procenta a odborníci očekávali, že v září může stoupnout k 19 procentům. Výsledky jsou však ještě horší.
Ceny potravin v Maďarsku v září stouply v průměru o 35,2 procenta a míra inflace vystoupila na 20,1 procenta. V úterý to oznámil tamní statistický úřad. V srpnu byla inflace ještě na hodnotě 15,6 procenta a odborníci očekávali, že v září může stoupnout k 19 procentům. Výsledky jsou však ještě horší.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
-
- Kontaktovat uživatele:
A to mas graf ceny na burze alebo hodnotu trzieb vyrobcov ? Lebo ocividne niekomu tie ceny velmi vyhovuju, pritom realne vyrobcovia to za tie ceny nevyrabaju...bobik píše: ↑12. 10. 2022, 7:39 Tak mě napadlo, jak jsou na tom se zdražováním jinde. Překvapilo mě Švýcarsko. Bohužel, tam se taky střelili do nohy, zavírají si jaderky. Je vidět, že ani Švýcarská demokracie nechrání před blbostí. Násobně zdražují také ve Španělsku. A to je na ruském plynu úplně nezávislé. Tak proč ty násobky?
-
Je to voz plne nalozeny blbcami, rozbiehajuci sa dole kopcom bez moznosti brzdenia alebo manevrovania. Dole je velky kamen... Jedina sanca je cim skor vyskocit, ale na to nie je dost odvahy. Naraz bude fatalny, preziju len ti, co budu vo voze celkom vzadu.
Kazdopadne, dopadne to zle.
Poloboh vetra a mora, hrdina mužov.. radikalny ultra heterosexual
Tak to majú pohodu. U nás tento rok napr. kurence +50%, múka +100%, maslo +100%, mlieko + 30%. bravčové mäso +50-100%, hovädzie cca +30%, vajíčka +30%, olej +200 a viac %... Mám pokračovať?Ceny potravin v Maďarsku v září stouply v průměru o 35,2 procenta
Zatiaľ najväčší extrém som videl v Jednote, to mám aj odfotené, lebo by tomu nikto neveril. 5.8.2022 stál liter slnečnicového oleja 5,73€....
V létě jsem trochu tupě civěl na tenhle obrázek : Kilo rybízu za 1500...jean píše: ↑13. 10. 2022, 6:49Tak to majú pohodu. U nás tento rok napr. kurence +50%, múka +100%, maslo +100%, mlieko + 30%. bravčové mäso +50-100%, hovädzie cca +30%, vajíčka +30%, olej +200 a viac %... Mám pokračovať?Ceny potravin v Maďarsku v září stouply v průměru o 35,2 procenta
Zatiaľ najväčší extrém som videl v Jednote, to mám aj odfotené, lebo by tomu nikto neveril. 5.8.2022 stál liter slnečnicového oleja 5,73€....