Loctite lepidla + aktivátor
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Lepidla koupená na sklad ve více kusech. Ted jsem jedno použil a obsah voda. Tedy abych by uplně konkrétní, ředěno cca 1:100. Mikro stopy lepidla na prstech cítím. Vzal jsem další balení a obsah voda. Od zakoupení už uběhl nějaký čas, pokud má někdo stejnou zkušenost napište prosím. Máte li někdo uloženou borcovu adresu z baličku, písněte prosím SZ. Docela rád bych borci zajel nakopat koule, jde o pár stovek, ale občas se mi splaší kladívka hi,hi vždyt mě znáte.... Když si vzpomenu, tak si krabice přesně z uvedených důvodů fotím. Svět se stále bohužel plný zmrd..
Kontakt na borca jsem nakonec našel, jupííí a dostal jsem daleko lepší nápad. Píše Henkelu, že pan xxx distribuuje po CZ padělky jejich výrobů, poškozuje tím značku a způsobuje firmě škodu. Tyhle giganti jednají poměrně rychle ...
Nějak mi není jasný ten systém.
Když v dílně používám LOCTITE, tak je to vždy pár kapek a na tý lahvičce je to použití od ukoptěných rukou sakra znát.
Většinou ten LOCTITE vyhazuji jen napůl prázdný, protože je už prošlý a neteče. Lahvička pak vypadá jak od prasete a určitě bych do ní nepřeléval nový L kvůli výdělku pár stovek.
Lahvičky jsou nafocené čisté a tak se nabízí vysvětlení, že někomu skončila výroba a odprodá to a nebo je to snaživý zaměstnanec. Proč by ale nahrazoval obsah vodou ? Že by originál obsah byl schopen spotřebovat najednou a nezasrat lahvičku ?
Navíc rizkovat že dostane přez hubu.
PS Řešil jsem ve firmě náhlý několikanásobný nárůst spotřeby nářadí na zaběhlé výrobě. Pak jsem potřeboval seřídit novou výrobu a vzal jsem si krabičku plátků. Byla plná, ale ta samolepka co ji "plombuje" byla prořízutá. Plátky uvnitř byly takové divné. Šel jsem zkontrolovat ostatní krabičky a byly otevřené všechny. Někdo nahradil originál plátky nějakým šitem z Ali. Pak už nedalo příliš práce si políčit a identifikovat kdo a kam.
Každopádně ten panáček si po čuni zaslouží.
Když v dílně používám LOCTITE, tak je to vždy pár kapek a na tý lahvičce je to použití od ukoptěných rukou sakra znát.
Většinou ten LOCTITE vyhazuji jen napůl prázdný, protože je už prošlý a neteče. Lahvička pak vypadá jak od prasete a určitě bych do ní nepřeléval nový L kvůli výdělku pár stovek.
Lahvičky jsou nafocené čisté a tak se nabízí vysvětlení, že někomu skončila výroba a odprodá to a nebo je to snaživý zaměstnanec. Proč by ale nahrazoval obsah vodou ? Že by originál obsah byl schopen spotřebovat najednou a nezasrat lahvičku ?
PS Řešil jsem ve firmě náhlý několikanásobný nárůst spotřeby nářadí na zaběhlé výrobě. Pak jsem potřeboval seřídit novou výrobu a vzal jsem si krabičku plátků. Byla plná, ale ta samolepka co ji "plombuje" byla prořízutá. Plátky uvnitř byly takové divné. Šel jsem zkontrolovat ostatní krabičky a byly otevřené všechny. Někdo nahradil originál plátky nějakým šitem z Ali. Pak už nedalo příliš práce si políčit a identifikovat kdo a kam.
-
Tiež mi táto story veľmi nedáva logiku. To už kto by si s tým dával tú námahu, ako píše Milan199 "za pár stoviek" a keď už, prečo by to lial do expirovaných fľašiek? Predávajúci je člen fóra od roku 2013. Teda pozná pomery na fóre, ak by chcel robiť odrb, predal by tie lepidlá za tú cenu za 2 hodiny na Bazoši úplne cidzím ľuďom.
Na obale píšu "nízky zápach".
Nieje možné, že keď si to skladoval ešte ďalší rok po expirácii, že lepidlo nesmrdí, ale už ani nelepí?
Naviac kyanoakrylát sa z vodou nemieša, teda isto ak niekto do fľašky od lepidla vodu nalial, budú vnútri zbytky zrazeného lepidla. Sú tam? Odkiaľ vieš že to je voda? Lebo vo fľaške je tekutina zo slabým zápachom lepidla ( čo garantujú aj na obale), ktorá nelepí?
Netvrdím, že svet nieje plný zmrdov, len konkrétne v tomto prípade mi príde, že veci môžu byť ináč ako sa na prvý pohľad zdá.
Na obale píšu "nízky zápach".
Nieje možné, že keď si to skladoval ešte ďalší rok po expirácii, že lepidlo nesmrdí, ale už ani nelepí?
Naviac kyanoakrylát sa z vodou nemieša, teda isto ak niekto do fľašky od lepidla vodu nalial, budú vnútri zbytky zrazeného lepidla. Sú tam? Odkiaľ vieš že to je voda? Lebo vo fľaške je tekutina zo slabým zápachom lepidla ( čo garantujú aj na obale), ktorá nelepí?
Lial si si sekundové lepidlo na prsty aby si ho mohol ovonať?
Netvrdím, že svet nieje plný zmrdov, len konkrétne v tomto prípade mi príde, že veci môžu byť ináč ako sa na prvý pohľad zdá.
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Já nakoupil tady lepidlo a normálně lepí (já sním lepím jen kov)
Elbarte pokud sis četl k němu tech. list od výrobce tak jistě víš, že to není klasický vteřiňák, který do 10sec je tuhej, má delší dobu na ustavení a má taky napsanou max. vrstvu ( myslím že tam je 0,05mm optimální) při vetší schne ještě delší dobu nebo už nedrží. U některých materiálů to je až 120sec (loclit 493) a do úplnýho vytvrzení na 100% vlastnosti až za 24 hod.
Mě se taky napoprvé zdálo, že nedrží hned. Musíš si přečíst tech list a pak zkoušej za podmínek na, který je lepislo určený.
Já sem spokojený.
Je ale pravda, že sem neměl nikdy v ruce toto lepidlo koupený z krámu a bez propadlé expirace takže nevím jestli se chová stejně jako nová funglofka.
Elbarte pokud sis četl k němu tech. list od výrobce tak jistě víš, že to není klasický vteřiňák, který do 10sec je tuhej, má delší dobu na ustavení a má taky napsanou max. vrstvu ( myslím že tam je 0,05mm optimální) při vetší schne ještě delší dobu nebo už nedrží. U některých materiálů to je až 120sec (loclit 493) a do úplnýho vytvrzení na 100% vlastnosti až za 24 hod.
Mě se taky napoprvé zdálo, že nedrží hned. Musíš si přečíst tech list a pak zkoušej za podmínek na, který je lepislo určený.
Já sem spokojený.
Je ale pravda, že sem neměl nikdy v ruce toto lepidlo koupený z krámu a bez propadlé expirace takže nevím jestli se chová stejně jako nová funglofka.
-
asi tak - mě to taky připadá taový víc než divný.Milan199 píše: ↑18. 12. 2022, 12:33 Nějak mi není jasný ten systém.
Protože že by se dostal ten prodejce k prázdným a čistým obalů s adekváníma polepkama se mi zdá mimořádně nepravděpodobné - a umejt použité flašky od cyanoakrylátu tak aby do nich šla nalejt voda a vypadaly jako nový je mimořádně obtížný až skoro nemožný.
Vřele si to doporučuji zkusit.
Mj, CA se vytvrzuje vzdušnou vlhkostí, takže i stopa špatně umytého lepidla uvnitř okamžitě zreaguje (u prošlého samozřjmě to rychlé není) - takže by to opět šlo poznat.
Podle mě (vidím to úplně stejně) je to lepidlo starý a nebo je fatální problém někde jinde než v tom, že to někdo vymyl a naplnil vodou.
Kucííí nejsem idiot prostě tam byla čirá, bezzápachová tekutina a pointa je ještě složitější. Od týpka už jsem kupoval a když vezmu více baleni dostanu vodu,minimálně nemravné. Lapidla jsem hodil do nádí a nářadí dovezl do mariny v atlantiku. Když chci zalepit stropnici na lodi vybalím vodu, tohle naser.. i největšího klidase.
podle mě to nemusí být problém prodejce , protože na trhu se objevilo hodně fake loctitů , u nás ve firmě s tím byl taky problém a to se nakupuje docela ve velkém od ofiko prodejců a stejně se k nám dostaly fake lepidla na ložiska .
no a proč nekoupit "original " za 77kč včetně doravy že ?
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... dZF9LTnZqL
no a proč nekoupit "original " za 77kč včetně doravy že ?
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... dZF9LTnZqL