prodám Maho MH600e funkční s původním systémem Philips 432
Varianta 1. Maho MH 600e s rozpracovaným Linuxem tzn.
Nahraný PC, Mesa karty, dotykový monitor + kontakt na zdejšího člena fóra, s kterým je domluveno, že případnému novému majiteli stroj dokončí.
Momentálně je to tak, že stačí dokončit panel a domluvit se s daným člověkem (už předělal několik Mah na Linux) na dopojení Linuxu.
Cena 115 000,-kč
Varianta 2. Maho MH 600e bez komponent pro linux 100 000,-Kč
Elektro schémata původního systému i přestavby na Linux CNC
Maho je pod proudem, je možné jej ukázat v provozu. Jen je vybitá baterka, tak případnou navštěvu budu muset vědět předem ať nahraju strojní konstanty. Jsou k tomu nějaké drobnosti, pár nástrojů a strojní svěrák značky Proma.
Stroj lze provozovat na jističi 3x25A, hmotnost je cca 2300kg (dám se foto z manuálu). Tyč na uvázání pro převoz, která se strká do otvoru v odlitku někdě doma najdu.
Momentálně je v místnosti z které je sklad nepotřebných věci z domu(staré skříně apod.), tak jak později přidám aktuální fotky, tak se nelekejte...
Vytáhnutí stroje z domu obnáší demontáž plastových dvěří (vyřezání z fasády), takže to budu dělat až po zaplacení zálohy. Naložení by neměl být problém přes cestu, je firma co má stavební stroje a davali mi to do domu zdvižkou ( to domluvím).
Důvod prodeje, jsem nucen se s mou ženou a psem vystěhovat. Do teď bydlíme v domě rodičů, kde jsou dvě bytové jednotky a bydlíme tam s mým otcem. 10 let jsem se snažil udržet rodný dům v rodině a vycházet s otcem, ale už to je přes čáru. Celý život nám ( mě a bratrovi) v tlouká do hlav, že jsme k ničemu a nikdy jsme nic nedokázali a nedokážeme. Ve chvíli, jak se začal navážet i do mé ženy, tak jsem řekl dost... Je toho víc, ale toto asi bude stačit pro pochopení situace proč to jde z domu.
Jediné co si nechávám je CO2 laser, na ten jsem schopen si najít prostor k pronájmu, který se dá krátkodobě financovat z výplat.
Fotky budu postupně přidávát jen nyní jsem rozlítán mezi hledáním podnájmu a zaměstnáním. Tak pokud nebudu reagovat hned, tak se předem omlouvám.
Zatím jsem schopen sem dát aspoň časosběr co mám na IG kde jde to Maho vidět.
https://www.instagram.com/p/CCbuvAag2j ... MyMTA2M2Y=
Edit:
Mesa karty
7I77-5I25 PLUG-N-GO KIT LOW PROFILE Sourcing outputs
7I84 Isolated remote field I/O card - Sourcing outputs
Edit:video z 2021
První test po zapojení frézky
Video dotykáče

[youtube]https://youtube.com/shorts/sfh3OBvlGnw?feature=share[/youtube]