Maho MH600e + příprava na Linux důvod stěhování

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
pepa4
Kontaktovat uživatele:

13. 12. 2022, 7:08

Ahoj

prodám Maho MH600e funkční s původním systémem Philips 432

Varianta 1. Maho MH 600e s rozpracovaným Linuxem tzn.

Nahraný PC, Mesa karty, dotykový monitor + kontakt na zdejšího člena fóra, s kterým je domluveno, že případnému novému majiteli stroj dokončí.

Momentálně je to tak, že stačí dokončit panel a domluvit se s daným člověkem (už předělal několik Mah na Linux) na dopojení Linuxu.

Cena 115 000,-kč

Varianta 2. Maho MH 600e bez komponent pro linux 100 000,-Kč

Elektro schémata původního systému i přestavby na Linux CNC

Maho je pod proudem, je možné jej ukázat v provozu. Jen je vybitá baterka, tak případnou navštěvu budu muset vědět předem ať nahraju strojní konstanty. Jsou k tomu nějaké drobnosti, pár nástrojů a strojní svěrák značky Proma.

Stroj lze provozovat na jističi 3x25A, hmotnost je cca 2300kg (dám se foto z manuálu). Tyč na uvázání pro převoz, která se strká do otvoru v odlitku někdě doma najdu.

Momentálně je v místnosti z které je sklad nepotřebných věci z domu(staré skříně apod.), tak jak později přidám aktuální fotky, tak se nelekejte...

Vytáhnutí stroje z domu obnáší demontáž plastových dvěří (vyřezání z fasády), takže to budu dělat až po zaplacení zálohy. Naložení by neměl být problém přes cestu, je firma co má stavební stroje a davali mi to do domu zdvižkou ( to domluvím).

Důvod prodeje, jsem nucen se s mou ženou a psem vystěhovat. Do teď bydlíme v domě rodičů, kde jsou dvě bytové jednotky a bydlíme tam s mým otcem. 10 let jsem se snažil udržet rodný dům v rodině a vycházet s otcem, ale už to je přes čáru. Celý život nám ( mě a bratrovi) v tlouká do hlav, že jsme k ničemu a nikdy jsme nic nedokázali a nedokážeme. Ve chvíli, jak se začal navážet i do mé ženy, tak jsem řekl dost... Je toho víc, ale toto asi bude stačit pro pochopení situace proč to jde z domu.

Jediné co si nechávám je CO2 laser, na ten jsem schopen si najít prostor k pronájmu, který se dá krátkodobě financovat z výplat.

Fotky budu postupně přidávát jen nyní jsem rozlítán mezi hledáním podnájmu a zaměstnáním. Tak pokud nebudu reagovat hned, tak se předem omlouvám.

Zatím jsem schopen sem dát aspoň časosběr co mám na IG kde jde to Maho vidět.
https://www.instagram.com/p/CCbuvAag2j ... MyMTA2M2Y=

Edit:
Mesa karty
7I77-5I25 PLUG-N-GO KIT LOW PROFILE Sourcing outputs

7I84 Isolated remote field I/O card - Sourcing outputs

Edit:video z 2021

První test po zapojení frézky

Video dotykáče :!: :!:
[youtube]https://youtube.com/shorts/sfh3OBvlGnw?feature=share[/youtube]
IMG_4229.jpg
IMG_4228.jpg
IMG_4227.jpg
IMG_4230.jpg
Naposledy upravil(a) pepa4 dne 4. 1. 2023, 11:31, celkem upraveno 8 x.
Juro

13. 12. 2022, 10:36

Zaujem. Pockam si na viac foto ked sa ti uvolni cas atd.
Viem si stroj dokoncit sam. Potom napis do SS zoznam kariet.
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
pepa4
Kontaktovat uživatele:

14. 12. 2022, 10:21

Přidán seznam Mesa karet
pepa4
Kontaktovat uživatele:

4. 1. 2023, 11:32

Edit přidány fotky a video dotykáče
pepa4
Kontaktovat uživatele:

10. 1. 2023, 8:49

Sleva pro členy fóra, jsem ochoten slevit na 100 000kč s Mesa kartama, pc, dotykové HMI, tlačítky do panelu a svařencem rozpracovaného panelu. Nabídka platí do 20.2.2023
Naposledy upravil(a) pepa4 dne 2. 2. 2023, 6:30, celkem upraveno 1 x.
zz912

10. 1. 2023, 9:48

O stroj zájem nemám. Mohl bys nafotit, jak vypadá ten rozpracovaný panel?
LinuxCNC - MESA 7i96
zz912.webnode.cz
pepa4
Kontaktovat uživatele:

16. 1. 2023, 6:06

zz912 píše: 10. 1. 2023, 9:48 O stroj zájem nemám. Mohl bys nafotit, jak vypadá ten rozpracovaný panel?
Foto rozpracovaného panelu posláno, panel uživatele zz912 neoslovil.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“