Model lodi

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

12. 3. 2010, 3:13

Potřebuji vyrobit negativní formu na model lodi přibližné délky 1000 mm a šířky 300 mm buď ze dřeva ,nebo z umělého dřeva.Představuji si povrch tak že bych tak že bych dále nemusel moc brousit a tmelit..Forma bude sloužit k výrobě kopyta .Sám jsem schopen na mojí mašince udělat poloviční model ,nemám takové rozjezdy ,proto bych nechal vydělat někoho jiného.Materiál nechám na výrobci .Výkesy mám v inventoru .Pokud by se někdo našel ,nechť laskavě nechá SZ s nabídkou ceny a popř.dalších požadavků..Děkuji předem
Přílohy
trup.jpg
Monteg

12. 3. 2010, 3:43

Třeba blbě není možné to vyrobyt ze dvou půlek a pak spojit???
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

12. 3. 2010, 4:22

Samozřejmě ,že to jde rozpůlit a to je to ,co nechci.To bych si to mohl taky vyfrézovat.Jenže já to chci vcelku.Chci udělat pořádnou formu,kde jsou na modelu vyznačeny všechny detaily a to já se svým hejbátkem nejsem schopný udělat.
rawen
Sponzor fora

12. 3. 2010, 4:48

Nazdar, co je to za remorkér? (Kdyžtak SZ, neboj, neprásknu to na Slovensko.)

Jinak pokud to chceš vcelku, bude to asi hodně drahý kvůli pětiosé mašině s patřičně malou hlavou...
Zkus zvážit, jestli by to nestačilo po těch půlkách s vyfrézovanými přesnými zámky, které bys potom zalepil, a byl by z toho požadovaný monolit.

Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

12. 3. 2010, 5:55

Čau Radku,je to Smit Japan ten už mají borci ze Slovenska omrsknutej od Kricka z Německa ,tak se nebojím.Tak počítám ,že to nebude zadarmo ,uvidíme ,zatím nic.
Mambo

12. 3. 2010, 8:29

Jinak protoze sem ten model delal tak tam nejsou zadne podriznuti (teda nemeli by byt :D ), takze tohle je uloha pro klasickou 3 osou masinu.
Krutor
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

12. 3. 2010, 9:03

Jsem laik, ale není lepší vyfrézovat rovnou to kopyto? Pozitiv se přece frézuje líp než negativ.
Petr Spáčil
QNX
Kontaktovat uživatele:

12. 3. 2010, 9:39

Chceš negativ (díru), nebo ten tvar co je na obrázku? Negativ z jednoho kusu neumím (to bych musel vycvičit nějakého šikovného červotoče (polyuretanotoče), aby mi tu dutinu vyžral. To co je na obrázku bych z jednoho kusu asi zvládnul.
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

12. 3. 2010, 10:03

Krutor píše:Jsem laik, ale není lepší vyfrézovat rovnou to kopyto? Pozitiv se přece frézuje líp než negativ.
No mě se rozhodně lépe řeže negativ, protože není tolik řezání,jen ta díra.Negativ je lepší z toho důvodu,že po úpravě kopyta se to dá zpět a mám dělící rovinu.Takže bych raděli negativ.Trošku to upřesním.Negativní forma s dělící rovinou podél osy X takže dva kousky.Už se někdo ozval ,tak se uvidí.
vegetak

13. 3. 2010, 10:57

mám trup od chlapů ze Slovenska těško tvrdit jestli je oprásknutý je mnohem dokonalejší než originál škoda času raději si ho kup není tak drahý jako venku
vegeťák věčný optimista
Mambo

13. 3. 2010, 12:47

vegetak píše:mám trup od chlapů ze Slovenska těško tvrdit jestli je oprásknutý je mnohem dokonalejší než originál škoda času raději si ho kup není tak drahý jako venku
LOL to pobavilo, baxi je vyrobce trupu :D
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

13. 3. 2010, 5:18

Hlavně to ,žeTi nevadí oprásknutej trup.Za takový sviňárny by se mělo střílet.Můj trup na Watergeuse měli taky ,jenže nebyl pro ně dost kvalitní.Já určitě takový lumpy podporovat nebudu a myslím, že by s nimi měli zamést na každém fofu a né je ještě podporovat jako na modelářským fóru.Jsem ochotný do dobrý práce investovat ,neb si myslím, že se mi to vrátí.Mrkni se na moje stránky ,nenajdeš tam jedinný omsknutý trup.všechno vlastní výroba ,popř.dohoda s majitelem kopyta.
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

13. 3. 2010, 5:21

Ještě dodatek.To ,že jsou jejich trupy všechny okopírovaný ,mi přiznal i jeden z nich vloni na modelářské soutěži.
DDG 51

14. 3. 2010, 8:40

Darvasko, ty si vazne uboziak. Ked tolko vsade pises, ze su to skopirovane trupy, napis sem niekedy aj povod originalu, ale predtym si skus Slovensky vyrobok zmerat a porovnat s tym, co si ty myslis, ze je original. A potom tu pis svoje zvasty. Ty mozes mat cely strojovy park riadeny CNC, aj tak tvoje vyrobky budu na povracanie, rovnako ako tvoj Watergeus, ktory som od teba chcel pred rokmi kupit za ucelom STAVBY. Ale z toho hnusu sa nedalo pri dobrej voli postavit nic, comu by sa dalo povedat model lodi. Z takejo katastrofalneho trupu nesiel urobit model, ale keby ho chcel niekto skopirovat, tak by si musel urobit uplne novy, lebo s predlohou nemal nic spolocne.Ked ti polovice trupu nesedia o tri -styri milimetre, ked to aj slepemu bije do oci, tak to je na povazenu . Myslim, ze by som ti mal pripomenut clanok na Monaku, kde ta tvoj byvaly zakaznik zhovadil pod ciernu zem, kde pisal, ze ti zadal zakazku a ty si si IBA urobil presne rovnaku formu aj pre seba a zacal z toho predavat vyrobky. Hnusne si zneuzil pracu niekoho ineho na svoje vlastne obohatenie a ten zneuzity bol tvoj kamarat. Chlape, ty vazne nemas PATER !!!
Baxi.bax
Kontaktovat uživatele:

15. 3. 2010, 9:15

K předchozímu příspěvku :No coment:
Jinak jsem dostal asi pět nabídek na práci, s jedním borcem jsem se dohodl ,takže díky a po čase se ozvu jak to dopadlo.
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“