...co je doma to se počítá
já to mám na Jotes spc20...je to super věc....mám tam monokrystal kterej mě udělá hrubovací drsnost.....dvakrát přejedu a odálím ho mimo kotouč....nemusím ho zvedat.....a finálku podle toho jakou chci drsnost orovnávám diamantem na magnetu...už bez toho neumím žít 

Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
tak dalsi kousek skladačky..a zaroven :
Dotaz jak se naziva dil A a dil B -vyměne segmenty na řezani zavitu.. popripadne nepozna nekdo vretenik a nebo nema foto chybejiciho dilu na rezani zavitu ?..
osova vyska 120-tip schaublin 120 (klestiny schaublin F38)(kluzna pouzdra)
ala kopie SKODA ?
dekuji
Dotaz jak se naziva dil A a dil B -vyměne segmenty na řezani zavitu.. popripadne nepozna nekdo vretenik a nebo nema foto chybejiciho dilu na rezani zavitu ?..
osova vyska 120-tip schaublin 120 (klestiny schaublin F38)(kluzna pouzdra)
ala kopie SKODA ?
dekuji
-
Pokiaľ ma pamäť neklame, tak závitová patrona (B) + kamene (A)
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
proč to nevyfotíš celý i zespodu a z boku? takhle je poznat prd, třeba bych i zapátral, suporty v jiným tématu, tohle v jiným tématu, lože nevidět

ty 120 ve verzi revolver měli hodně dlouhý a masivní vřeteník, se čtyřmi řemenicemi, ale bylo víc typů, taky z boku byl takový typický nálitek, ale jak píšu, chtělo by to vidět celý

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
ad ta 120, tak ještě beru zpět, ty 4 řemenice 150,128,106,84 byly pro F27 a pro F38 byly řemenice 3 140,115,90
edit: verze W25 opět 4 řemenice jak u F27
edit: verze W25 opět 4 řemenice jak u F27
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
mělo by to být něco takového, uprostřed je ještě páka a pružina, ten převod je krytej, na tom vřeteníku vepředu jak tam máš to zafrézované je lišta a na konci je zobáček, ta lišta je posuvná a zobáček určuje délku závitu, na ruční páce je protizobáček, jak najede na ten výstupek tak ti to vyhodí nůž ze záběru , je to patrné z té fotky

JASNY dikes ..(ohledne soustruhu jsem osel ze jsem nevyfotil cely momentalne loze s motorem jinde nez suport s vretenikem..proto jsem nemohl dati foto -a to co mam od puv majitele je neco jak focena lokomotiva v tunelu..tumlik píše: ↑25. 5. 2023, 8:19 mělo by to být něco takového, uprostřed je ještě páka a pružina, ten převod je krytej, na tom vřeteníku vepředu jak tam máš to zafrézované je lišta a na konci je zobáček, ta lišta je posuvná a zobáček určuje délku závitu, na ruční páce je protizobáček, jak najede na ten výstupek tak ti to vyhodí nůž ze záběru , je to patrné z té fotky![]()
závitořez typ 220.jpg

-
Tady z toho máš další dílytumlik píše: ↑25. 5. 2023, 7:52proč to nevyfotíš celý i zespodu a z boku? takhle je poznat prd, třeba bych i zapátral, suporty v jiným tématu, tohle v jiným tématu, lože nevidět
ty 120 ve verzi revolver měli hodně dlouhý a masivní vřeteník, se čtyřmi řemenicemi, ale bylo víc typů, taky z boku byl takový typický nálitek, ale jak píšu, chtělo by to vidět celý120výřez.jpg
download/file.php?id=164938&mode=view
jinak proč to dává rozesetý všude možně a ještě tak, aby se z toho nic nedalo poznat, taky nějak nechápu.
Podle mě to je dokončovák 120 - z něhož vznikla pozdější 122.
Lože to bude mít na 99% stejný, výkres (profil - tvar) na 122 lože bych tu měl mít