Diametrálně odlišných názorů si můžeš najít sám habakuk. Hustěj to do tebe v tisku, v bedně, asi i v rádiu (poslouchám jenom Beat, tam jsem to neslyšel), na ulici pořád nějaký zelený demonstrace. Stačí si vybrat.lapa píše: ↑21. 5. 2023, 3:08Typicky příklad výběrového efektupafik píše: ↑21. 5. 2023, 1:40 Hezkej článek.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... .seznam.cz- dáváš sem odkaz na to, s čím souhlasíš a ještě to v pozadí podepres tím, že i sám Bil Gates... toho člověka obdivuje...
Ten samý Gates, který se podle jiných odkazů snaží lidstvo zničit svým subvencovanim vývoje vakcín..., kterymi mají "elity" mají ovládnout nebo přímo zničit lidstvo.
Trošku mi to připomíná princip německých reklam (resp. cilenych do německého stylu myšlení, ovšem tupě vysílaných do českého prostredi) v odkazu na tzv. autoritu - "... i můj šéf to kupuje... "![]()
Bud frajer a dej sem odkaz na zcela diametrálne odlišný nazor![]()
Samozřejmě že s tím souhlasím; jen blb si může myslet, že když Evropa produkuje 10% CO2 a zbytek světa těch 90%, tak že to Evropa zachrání. Atd, atd.