Pokračování útrap

. Tak původcem hluku opravdu není pinola. I po vyndání pinoly a spuštění otáček hluk přetrvává. Stále mi je divné, že pouze u opačných otáček.
Chybu teď vidím asi někde mezi vodorovnou a svislou sestavou ložisek / ozubených kol. Po vyndáni svislé sestavy ten hluk není.
Podle posledních poznatků to vidím tak, že je problém v té svislé sestavě.
PS: Doplním jen to vyndání vřetene, postup jsem měl trošku jiný.
1. vyndat pinolu z hlavy. Proto se musí vytáhnout čep vlevo hlavy a vyndat ozubená hřídelka pro výsuv pinoly, jak bylo popsáno výše. Litinové kroužky vyndat nebylo třeba, dokonce pro mne byly klíčové v dalším kroku.
2. po té je třeba vyšroubovat vnější matici z vrchu pinoly, tím se uvolní trošku místa a je možné odjistit MB podložku pod vnitřní KM maticí. Aych měl pinolu při povolování jak chytit a nepoškodil ji, upnul jsem ji zpět do hlavy, ale vzhůru nohama a utáhnul zamykání pinoly tou páčkou v pravo na hlavě. Pak už šla matice povolit snadno.
3. odjištění MB podložky a povolení KM matice. Zde aby se mi neprotáčelo vřeteno upnul jsem si do svěráku kus plocháče asi 10mm silného a nasadil na něj vrěteno unášecími drážkami u kužele.
4. po vytočení KM matice už stačilo jen stáhnout plášť pinoly