kdo mi pomůže se zapojením
Nikdo neví to mně trošku mrzí no co se dá dělat hledal jsem nějaké info na internetu a našel jsem jen manual od novějšího typu 

- Přílohy
-
- b_03_blu-serie_b34-50.pdf
- manual
- (539.32 KiB) Staženo 377 x
- Zdenek Valter
Jak můžeme vědět když ta první fotka je víc rozmazaná než čitelnásonny píše:Nikdo neví to mně trošku mrzí no co se dá dělat hledal jsem nějaké info na internetu a našel jsem jen manual od novějšího typu

Zkus to nafotit lépe včetně štítku popřípadě nějakého produkt numera.
Jestli jsme to správně pochopil je to ovladač který by měl být pro stejnosměrný motor.
Víc by určitě řek ten štítek.
Taky napiš co s tím vlastně chceš třeba jaký k tomu máš motor atp.
K němu případně taky vyfoť ČITELNĚ štítek

Zapojenie je to iste.
COM je spolocny pre CW a CCW, spojenim COM a CW sa bude motor tocit v 1 smere, spojenim COM a CCW v opacnom.
Dalej tam vidim kabel, kam smeruje ? na konektor k motoru ?
Neni tam este jedna svorkovnicka ?
COM je spolocny pre CW a CCW, spojenim COM a CW sa bude motor tocit v 1 smere, spojenim COM a CCW v opacnom.
Dalej tam vidim kabel, kam smeruje ? na konektor k motoru ?
Neni tam este jedna svorkovnicka ?
Nevzdelany samouk, zo vsetkeho trosku, ziadne konkretne zameranie :)
- Zdenek Valter
Měl by se dát k třetímu vývodu k motoru - zdá se že je to 1 fázový střídavý motor.sonny píše:cenco píše:nezabudni na rozbehovy kondik. 3uF
děkuji za tuto infomaci- to je normalní nebo nějaký specialní kam se dáva k napajení, asi že mezi zdroj a motor?
Ještě dotaz - na tom měniči není další štítek ?
Psal´s, že na motoru ještě nějaký konektor můžeš ho taky vyfotit ?
na mněniči už nic víc neni a na motoru je konektor ktery vede v celku do mněniče ale ve skutečnosti dou draty z motoru asi napajení a pak další vodiče asi budiče cívek a vše je to v jednom konektoru který se připojuje do mněniče fotku můžu dodat ale až zitraZdenek Valter píše:Měl by se dát k třetímu vývodu k motoru - zdá se že je to 1 fázový střídavý motor.sonny píše:cenco píše:nezabudni na rozbehovy kondik. 3uF
děkuji za tuto infomaci- to je normalní nebo nějaký specialní kam se dáva k napajení, asi že mezi zdroj a motor?
Ještě dotaz - na tom měniči není další štítek ?
Psal´s, že na motoru ještě nějaký konektor můžeš ho taky vyfotit ?
- Zdenek Valter
Stahnul jsem japonsky PDF a požadal amíky zda nemaj v angličtině.
Z toh PDF jsou zajímavý obrázky ke konci dokumentu -je tam naznačeno i připojení toho kondíku !!!
Z toh PDF jsou zajímavý obrázky ke konci dokumentu -je tam naznačeno i připojení toho kondíku !!!
- Přílohy
-
- HM-9037-8J.pdf
- (221.35 KiB) Staženo 6035 x