jo kompresor a havně tlaková nádoba to je malá atomovka hlavně v uzavřeném prostoru...ale občas tam plácá nesmysly jako poklepat nádobu kladivem abych zjistil jestli je zeslabená , nebo namotat spirálu z výstupu kompresoru do nádrže aby ta voda spolu s vzduchem nešla do nádrže a to se jako ta voda teleportuje nebo co? Vůbec neví jak funguje sušička tlakového vzduchu a že ta skondenzovaná voda se nějak musí odvádět ona jaxi nikam sama od sebe nezmizí....
Ten poklep není nesmysl, ale nádrž se musí napustit vodou, natlakovat a pak teprve poklepávat. Mockrát jsem viděl, že revizák majznul do nádrže a prošel skrz. Vyletělo trochu vody a všem bylo jasné, že je vymalováno.
kenybz píše: ↑22. 10. 2023, 6:36
Vůbec neví jak funguje sušička tlakového vzduchu a že ta skondenzovaná voda se nějak musí odvádět ona jaxi nikam sama od sebe nezmizí....
Asi přehlídl ten výpušťák. Podle mě je ještě zatřenej od výroby barvou..
kenybz píše: ↑22. 10. 2023, 6:36
Vůbec neví jak funguje sušička tlakového vzduchu a že ta skondenzovaná voda se nějak musí odvádět ona jaxi nikam sama od sebe nezmizí....
Asi přehlídl ten výpušťák. Podle mě je ještě zatřenej od výroby barvou..
Tak musí přeci natočit video, jak se to nemá dělat...
Spadol mi ten cinsky kompresorovy kram z obi na rucku za ktoru sa taha kompresor, a ta 1,5mm nadoba tam praskla hned vedla zvaru ako bola privarena rucka, zobral som tig a zavaril to
stanik84 píše: ↑22. 10. 2023, 11:49
Zase se snažím o svařování. Nejdřív mi spadlo 160 íčko na plastový rozvaděč, pak lehla Froniuska. Byl jsem nucen vytáhnout 360A Kemppinu.
Pár pokusů, aby to drželo
Pěkné to máš. To se vaří s takovou mezerou nebo je to jenom nepřisazený k sobě? Já by ch na tom nechal tak 2mm, ale jsem jen "lepší lidový svářeč".
Svařený je to hezky. Nevím, k čemu to máš, ale jestli to chceš použít jako íčka na strop, tak bych kvůli roznesení sil kolem sváru ještě přivařil nějakej plocháč přes něj. Tak 10 čísel na každou stranu.
škoda jich
ale podle toho kontejneru - takové používají šroťáci - to stejně byla jejich poslední cesta
rip
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;