Popravde receno z asynchronim motorem sem neco takove zkousel poprve v zivote a ani bych to nedelal, kdyby to nebylo nutne. V mem pripade se jednalo o hotovou konstrukci cvicebniho stroje a bylo tam potreba tuto regulaci dodelat. Chtel jsem zkusit vse, nez bych byl nucen delat frekvencni menic a menit motor. Rad bych aby to nekdo popravde zkusil pac co dokazal tento 180W motor delat si tezko nekdo dokaze predstavit. Vzacatku jsem se opravdu bal velike exploze malickeho rozbehoveho kondenzatoru.Jenda9999 píše:Treba mas s tim vetsi zkusenosti nez ja.To je klidne mozne.Ja jenom vim ze je trosku neco jineho regulovat teplotu a necio jineho stroj.Autotuning neni vzdy vselek.Na strojich jsou v nekterych mistech loze vydrene a maji vule a nekde rozbite a drou.Takze potom babo rad.180w je maly motor.Jinak ja mom z koncovymi stupni zkusenosti asi takove.Nic nepropali tranzistory tak rychle jako kondenzatory.Nic je neochrani tak spolehlive jak kondenzatory.
Jednalo se o motor SIEMENS 1LF7063-4AB1 a ten popravde nema jit regulovat

Co se tyce regulace teploty, delal jsem equitermni regulaci s rizenim solarnich panelu, takze s tim uz mam svoje zkusenosti.