jsem tu nový a předem upozorňuji že nejsem strojař ani jinak technicky vzdělaný. Nevím, jestli dokážu srozumitelně popsat co vlastně chci vyrobit, tak aby to někdo z vás případně zvládl. No jednalo by se o jeden kus pravděpodobně vyfrézovaný z nerezu (na konkrétním druhu nerez oceli netrvám) a to konkrétně lučík (tedy vlastně takový kryt spouště) na flobert verzi pušky ZKM 452 po dědovi. Byla v dost špatném stavu (celé moje dětství jsme ji devastovali) ale železo je OK, tak jsem si řekl že ji dám zase do pucu jako památku. Dělám na ni novou pažbu z ořechového dřeva, no a původní lučík je vlastně jen takový naohýbaný kus plechu, tak to chci nějak vylepšit. Různé custom lučíky se sice dají všude možně koupit, ale jednak by mi nesedly do nové pažby, a druhak nejsou pro moje oko dostatecně "masivní", neladily by s robustnější pažbou. Mohu dodat nějaký obrázek (ano, obrázek, výkres na jaké jste tu zvyklí prostě neumím).

Stačilo by mi vlastně vyrobit takový jakoby "polotovar" dle tohoto nákresu, díry bych si později vyvrtal a zahloubil sám (to zvládnu na stojanové vrtačce, a stejně zatím nevím kde přesně budou, bo zádlab pro ten lučík včetně kompletního epoxidového beddingu budu dělat až ho budu mít kompletně hotový). Takže shrnuto - 1 kus, materiál nerez, cenu včetně materiálu respektuji. Budu rád pokud mi to někdo vyrobí.
Díky, s pozdravem Milan