Jj ta zubatost je tam proti vyskočení. Do oblouku to je jen kvůli snazší výrobě. Materiál je z kovošrotu, tak to celé bylo v duchu levně-rychle.
Co jste dneska bastlili?
pafik> davej si majzla, myslim ze nektere tyhle zelene breakout boardy mely nejaky problem s napajenim oddelovacich hradel vstupu. Pak se to chovalo zmatene, nekdy se to parazitne napaji ze samotnych vstupu a funguje to i dlouhodobe a pak zniceho nic to prestane nektere vstupy registrovat.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Díky za upozornění; nejhorší jsou závady "občas ano a občas ne" .Dawe píše: ↑20. 5. 2024, 5:06 pafik> davej si majzla, myslim ze nektere tyhle zelene breakout boardy mely nejaky problem s napajenim oddelovacich hradel vstupu. Pak se to chovalo zmatene, nekdy se to parazitne napaji ze samotnych vstupu a funguje to i dlouhodobe a pak zniceho nic to prestane nektere vstupy registrovat.
Slušná stopážhastroha píše: ↑21. 5. 2024, 5:22 výroba pouzder do nápravy traktůrku ze Zedexu
https://www.youtube.com/watch?v=1Znn6Fs1g_Q

Copa je to za motherboard a procesor, jaké to má latence, prosím?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Deska Intel, chipset H61, i3, 8 GB RAM, latence s SSD diskem cca 11500. S točivým diskem cca 12500.
Hezké! Intel® Desktop Board DH61WW? Koupils ho teď někdy (kde?) nebo to byla nějaká uloženka? Dík, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Úplně přesně DH61CR.Thomeeque píše: ↑23. 5. 2024, 9:09 Hezké! Intel® Desktop Board DH61WW? Koupils ho teď někdy (kde?) nebo to byla nějaká uloženka? Dík, T.
Nic jsem nekupoval, šel jsem do serverovny a vzal jednu ze starých registračních pokladen

šel jsem do serverovny a vzal jednu ze starých registračních pokladen
Ideální
Dík za upřesnění typu. Při lovu na dobrou latency je každý detail důležitý 
Ideální

On do toho kecá i disk a paměť, takže se dá experimentovat. Naopak do toho nekecá počet jader procesoru; když jsem zkoušel vypnout v biosu jádra, tak latence byla plus mínus stejná. Ani zapnutá/vypnutá virtualizace do toho nekecá
Ještě upřesním - latence na LinuxCNC v. 2.7.14. Ve verzi 2.9.2, kde to jede jako aplikace, jsem to zkoušel a je zhruba dvojnásobná.
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele: