dal jsem 45 a zkusím to teda

55 je docela hodně. Zkusil bych jít dolů. To, že PLA nedrží na podložce je dost divné. Začal bych s PEI (hladkou) podložkou a laboroval bych s teplotou podložky. Kolik máš na hot endu?
zkoušel jsem teď 45/220 a první vrstvu to neudělalo vůbec, ani na texture pei ani na engineering, vzal jsem ještě to originál bambulepidlo, dojde to ve středu, tak to zkusím, kdybych někdy dělal to PLA, tak ať nejsem nasranej.......miv píše: ↑3. 6. 2024, 6:09 55 je docela hodně. Zkusil bych jít dolů. To, že PLA nedrží na podložce je dost divné. Začal bych s PEI (hladkou) podložkou a laboroval bych s teplotou podložky. Kolik máš na hot endu?
Mně se nikdy nestalo, že by PLA zavile nedrželo při 45/220. Občas jsem musel povolit BRIM - zvlášť pro menší modely. Někdy jsem použil 3DLac.
mám tady UHU stick, zkoušel jsem, jenomže ten bambáč 7 minut furt něco měří a kalibruje a třese se no a za tu dobu to v pohodě vytuhne, uvidím co to origo lepidlo za sedm stovek
To je ale opravdu divné. PLA nebývá problém. Chybu bych zkusil hledat ještě jinde. Možná zkalibrovat. Můžeš mi poslat ten svůj model? Zkusil bych to u sebe, jestli chceš.
jsem taky z toho překvapenej, může být nějaká chyba u mně, no jak píšu, jiný fil. není problém, tohle se mně odlepuje, případně se neudělá první vrstva, kalibroval jsem, jestě teda zkusím jednou, s tím path-cf to asi půjde, no to pla mně zarazilo, máš to v SZ, není to velký kus, spíš tenký, možná bude problém v tom, no zkus tomiv píše: ↑3. 6. 2024, 6:55To je ale opravdu divné. PLA nebývá problém. Chybu bych zkusil hledat ještě jinde. Možná zkalibrovat. Můžeš mi poslat ten svůj model? Zkusil bych to u sebe, jestli chceš.
Tak zde to je: Nastavení:tumlik píše: ↑3. 6. 2024, 7:32 jsem taky z toho překvapenej, může být nějaká chyba u mně, no jak píšu, jiný fil. není problém, tohle se mně odlepuje, případně se neudělá první vrstva, kalibroval jsem, jestě teda zkusím jednou, s tím path-cf to asi půjde, no to pla mně zarazilo, máš to v SZ, není to velký kus, spíš tenký, možná bude problém v tom, no zkus to![]()
Děkuji za důvěru ve mne vloženou