ještě bych je nevyhazoval, i dražší trysky nebudou zárukou úspěchu, raději bych je "vylepšil", kruhový profil díry se dá opravit jehlou, trysku do akučky (z lehka upnout, ideálně přez papír/plech, ale funguje to i bez

) a lehkým tlačením do otvoru díru vykroužit, potom podle potřeby lehce srovnat čelo smirkem 1000 grid a víc, dál nějakou starou tryskou nachystat v měkém dřevě několik dírek na různé části trysky, plocha na čelo, trochu zapuštěné na přechod a nakonec hlubokou na zbytek spodní části, potom stačí nanést lapovací pastu a trysku z lehka přeleštit. Nakonec zalamovákem seříznout tu měděnou vložku aby byly náběhy co nejostřejší (pozor na špony, ať nezapadnou dovnitř) a není potřeba kupovat drahou trysku

případně možno koupit něco takového
https://www.bondtech.se/product/bondtec ... ss-nozzle/ jestli se ti s tím nechce otravovat, ale za mě ty 3 minuty za to vylepšení stojí protože i ta tryska za 500 nebude dokonalá (a to už by mě trochu sralo

)
dokonce jsem myslím viděl srovnání kde ty čínské dopadly lépe než originál kvůli tomu měděnému jádru