Co jste dneska bastlili?
Jo jo, tohle svareni v sekvenci se na tohle hodi. Mohl bys prosim napsat i konkretni nastaveni? Tam v tom mas jeste nejaky pomaly pulz, ze?
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Problém je, že u mojí svářečky jsem nepochopil úplně systém nastavení pulzování. Něco se tam nastaví, ale něco si mašinka dopočítává. Jediný, do čeho nekecá, je kmitočet. Ten jsem měl 0,7 Hz. Proud se plácal kolem 45A, ale jak píšu, mašinka si s tím dělá, co chce.
. Těch 45A bylo moje zbožný přání ....

Dík. Jsou výborný na stoupačky a kouťáky nad hlavou. Sehnal jsem teď docela dost návarovek 6 mm. Tak se svářečka aspoň trochu ohřeje - na lžíce bagrů. Na jaře pořád nějaký cestování po světě. Nebyl čas na stavění. A ono se nic nepo...e, když to bude o dva měsíce později.
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele:
Levneji vyjde cele to shodit a postavit znovu. Ver mi, na podobne rekonstrukce jsme dodavali material uz mnohokrat a nakonec mi dali vsichni za pravdu. Jenze je to "hotovy barak" a bourat je to skoda, takze nejdriv zacinaji vetsinou strechou protoze tam tece, pak udelaji nejaky kousek nebo pristavek aby tam mohli bydlet a v okamziku kdy do toho zacinaji vrtat, zjistuji ze stavba je jeden pruser vedle druheho a zacinaji mi davat za pravdu. Jenze ted uz to nemohou zbourat protoze je tam opravena strecha, nova elektrika, tamto nebo ono. Takze nakonec maji po letech umornych rekonstrukci ktere nechce nikdo delat starou trosku za cenu noveho objektu, protoze kdyz uz se do toho nekdo pusti, necha si to radne zaplatit

Podepisuju v plném rozsahut256 píše: ↑6. 8. 2024, 1:24 Levneji vyjde cele to shodit a postavit znovu. Ver mi, na podobne rekonstrukce jsme dodavali material uz mnohokrat a nakonec mi dali vsichni za pravdu. Jenze je to "hotovy barak" a bourat je to skoda, takze nejdriv zacinaji vetsinou strechou protoze tam tece, pak udelaji nejaky kousek nebo pristavek aby tam mohli bydlet a v okamziku kdy do toho zacinaji vrtat, zjistuji ze stavba je jeden pruser vedle druheho a zacinaji mi davat za pravdu. Jenze ted uz to nemohou zbourat protoze je tam opravena strecha, nova elektrika, tamto nebo ono. Takze nakonec maji po letech umornych rekonstrukci ktere nechce nikdo delat starou trosku za cenu noveho objektu, protoze kdyz uz se do toho nekdo pusti, necha si to radne zaplatitAle malokdo da ze zacatku na zkusenosti jinych.

Skúsenosti sú neprenosné. 
Mám podobnú skúsenosť. Akurát že ja som to vedel už na začiatku že je to najlepšie zbúrať, no žena ma presvedčila že sa uskromní ... Jeden z največších podvodov v živote na ktoré som naletel ...

Mám podobnú skúsenosť. Akurát že ja som to vedel už na začiatku že je to najlepšie zbúrať, no žena ma presvedčila že sa uskromní ... Jeden z največších podvodov v živote na ktoré som naletel ...

To že niekto nerozumie tomu čo píšem, neznamená že som troll