Zdravím,
rád bych zde nabídl volnou kapacitu na stroji DATRON NEO nejraději z hliníkového plechu nebo z plastu. Mám i volno na soustruhu Miyano s protivřetenem a frézovací centrum s možností 4. osy. Plocha stolu 450x350mm. Koukal jsem že tu před časem hodně lidí řešilo chlazení lihem a jeho odvětrání, to nyní také řeším a jelikož mám malou dílnu, dost rychle se to tu zamoří. Chtěl bych do budoucna řešit rekuperaci ale zatím bych to zkusil přímým odsávaním. Nemáte někdo zkušenost jak to vyřešit za menší peníz než kupovat nové díly za téměř 100 tis. Je to pro výše uvedený stroj DATRON Neo. Jinak všem přeju dodatečně hodně zdraví a hlavně dostatek dobře zaplacené práce.
Volné výrobní kapacity na CNC strojích
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Iba taka uvaha. Ak sa alkohol vari pri cca 80°C a voda pri cca 100°C.
Je to dostatocny rozdiel na to ho lahko kondenzovat napr takou mobilnou klimatizaciou.
Keby sa teplota vychytala, tak by to vdaka 20° rozdielu nemuselo ani vysusovat vzduch a zachytil by sa len alkohol.
Je to dostatocny rozdiel na to ho lahko kondenzovat napr takou mobilnou klimatizaciou.
Keby sa teplota vychytala, tak by to vdaka 20° rozdielu nemuselo ani vysusovat vzduch a zachytil by sa len alkohol.

Rad kreslim v 3D. Ked je to zaujimave a nieco nove sa naucim, tak aj zadarmo.