Čo dnes dali brúsky
Taky si myslím, kdyby to byl materiál úplně bez pnutí tak motoráři nemají co pořád přerovnávat. Díl plný kanálů - sacích, výfukových, chladících a mazacích je do jisté míry poddajný. Jednou (dvakrát) se to přerovná při výrobě, pak se to namontuje. Svorníky (šrouby) už dotáhnou zbytek.
No jestli máš dost peněz

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj
Jako pamětník kolem cca 1975 a později vek cca 10 let když jsem se pohyboval po Škodovce a i později jako malý kluk s tátou na den otevřených dveřích nebo když mě tam nějakým způsobem dostal nebo když se tam později 5let učil mě fascinovalo , jak jsme šli po silnici a třeba u jedné z hal ,kde byli centrální opravy . Mezi halou a silnicí , se váleli v trávě dlouhé roky stovky a stovky a stovky různě velikánských ingotů železa , které tam stárli a rezavěli
Na ingotech bylo barevné označení - proužky. Hodně hodně často bylo označení už nečitelné. Okolo jsme potkávali dědka v rádiovce, co se tam vždy motal okolo .
Dědek si připojil vzduchovou malou brusku na vývod vzduchu na hale a kotoučem řízl do ingotu. Prováděl takzvanou jiskrovou zkoušku a podle barvy velikosti jisker, velikosti proudu a tvaru určoval přesně třídy oceli.
Potom přijel takový ten velikánský ekonor, co měl na sobě plošinu po celé délce a vidle vyjížděli do boku naložil Ingot a odvezli ho do haly tam kus uřízli a pak zase Ingot odvezli ven a hodili ho do trávy.
Další příklad kliky na embéčka vozili v náklaďáku ve sklápěčce z hutí a sklápěli na velikou betonovou plochu kus od učňáku , kde jsem se později učil .
Vždy to byl rachot když to vyklápěli . A tam se celý rok ty kliky odlitky klik váleli
Z jedné strany sklápěli a z druhé strany po dlouhé době zase průběžně odváželi.
Takto se kdysi nechávala zcela běžně ocel , litina tam kde na tom záleželo přirozeně stárnout .To jsou fakta

Ale to bylo kdysi v pravěku a dnes je nová doba
Omlouvám se Jergušovi za otravování v jeho super vlákně
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
To už záleží podla záujmu. Kedže dané hlavy sú nedostatkové zboží tak 10-20 kusov, zaleží podla záujmu. Obrobenie obliatku zabezpečím na vlastnych strojoch a nejaké kopytá na formovanie viem tiež spraviť. Ale to už je debata do inej témy.
Fmodel, vedel by si s tým pomôcť?
Jo ,teď dělám modelové zařízení na závodní auto,příští měsíc je budeme lejt .
Vzducháč nebo vodník? Zajímá mě to hlavně kvůli složitosti modelového zařízení. Asi by to opravdu chtělo založit nějaký slévačský vlákno, ať tu neplevelíme tohle velmi hodnotný brusičský vlákno. I ty dohady ohledně pnutí jsem si mohl odpustit…
Teď je to vodník (asi 16 jaderníků , bezrámové formování, CT)
před pár měsíci vzducháč 4t (asi 10 jaderníků ,bezrámové formování, CT) ,proto se snažím dovézt pískovou tiskárnu což by vše zjednodušilo.
No, ukázat na vlastní oči ok , s fotkama moc nepočítej ,je to pro zákazníky ,proto všichni závodníci a majitelé aut veřejně děkují mechanikům, ale nikdy neslyšíš poděkování tomu kdo to upravil, nakreslil , udělal modelové zařízení ,odlil ,obrobil. Prostě většina zákazníků tutlá že je schopný to někdo udělat, a když je to na veterána tak je to originál
před pár měsíci vzducháč 4t (asi 10 jaderníků ,bezrámové formování, CT) ,proto se snažím dovézt pískovou tiskárnu což by vše zjednodušilo.
No, ukázat na vlastní oči ok , s fotkama moc nepočítej ,je to pro zákazníky ,proto všichni závodníci a majitelé aut veřejně děkují mechanikům, ale nikdy neslyšíš poděkování tomu kdo to upravil, nakreslil , udělal modelové zařízení ,odlil ,obrobil. Prostě většina zákazníků tutlá že je schopný to někdo udělat, a když je to na veterána tak je to originál

Neukvapoval bych se, pořádně to ještě prodiskutujte, založení nového vlákna je nesmírně komplikovaná a citlivá záležitost s potenciálně dalekosáhlými důsledky

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- LukasGunther
- Kontaktovat uživatele: