Radku fenka má vytlačovací šroub a dává se zespodu, to není dobré řešení
Ale pravda je, že se musí obětovat dvojitý šroub a nechat jen m16
Radku fenka má vytlačovací šroub a dává se zespodu, to není dobré řešení
Bacha, prečti si jeste co jsem psal Radkovi, ja si nechtěl zničit origo tak jsem si udělal kopii jen s m16koumiv píše: ↑8. 2. 2025, 6:33Díky, hned to jdu objednat. Už jsem se bál, že budu muset potupně koupit ještě jeden upínač. Sice je má ta hlava výměnné, ale laciné úplně nejsou.
Ok beru zpět. Nevěděl jsem, že existuje to prodloužení co je v odkazu.Charon píše: ↑8. 2. 2025, 6:19Radku fenka má vytlačovací šroub a dává se zespodu, to není dobré řešení
Ale pravda je, že se musí obětovat dvojitý šroub a nechat jen m16
Ahoj kluci
Proto diskutujem ne, všichni se pak něco nového dozvímeRadek335 píše: ↑9. 2. 2025, 8:08Ok beru zpět. Nevěděl jsem, že existuje to prodloužení co je v odkazu.
Až teď vidím, že má vtahovací tyč ze spodu výtlačnej kroužek a nejde lehce vyndat vrchem. To jsou teda inovace…![]()
Zkusil jsem vyndat tu tyč, abych se dozvěděl, jak je to udělané a narazil jsem na tento problém. Nejdřív se zřejmě musí demontovat ten velký černý kroužek a odšroubovat 6 šroubů. Pak sundat ten kroužek a teprve potom se dostanu na tyč a pojistný kolík. Jenže jsem odšrouboval 6 šroubů a kroužek stále drží. Je to jen přilepené nebo je tam ještě nějaké další zajištění, které jsem přehlédl?
Jakejch šest šroubů šmarjá?miv píše: ↑9. 2. 2025, 2:16Zkusil jsem vyndat tu tyč, abych se dozvěděl, jak je to udělané a narazil jsem na tento problém. Nejdřív se zřejmě musí demontovat ten velký černý kroužek a odšroubovat 6 šroubů. Pak sundat ten kroužek a teprve potom se dostanu na tyč a pojistný kolík. Jenže jsem odšrouboval 6 šroubů a kroužek stále drží. Je to jen přilepené nebo je tam ještě nějaké další zajištění, které jsem přehlédl?