chlapec má 3 inzeráty z dneška.....typickej podvodník...většinou to hrajou na nějakou formu zálohy...mám 20 zájemců tak hodte zálohu a já vám to podržím....no a když má telefon plnej výhružek, zahodí číslo a jede v jiné branži...já takhle naletěl při koupi filamentu...poslal sem mu poštovné dopředu....taky měl tři inzeráty z jednoho dne.....pak sem dal do googlu do vyhledávače fotky z inzerátu a našlo mě to jinej inzerát na uplně jiném serveru..Milan199 píše: ↑20. 2. 2025, 3:55Že se někdo chlubí něčím co nemá je fakt projev debility. V televizi je to vidět docela často.
Že ale někdo nabízí vymazlený stroj k prodeji je asi docela podvod. To snad počítá s tím, že až zájemce dorazí, tak mu řekne "sorry, ale ta mašinka z obrázku už je fuč ale máme tu takovou trochu horší" ?!? To mi hlava nebere toto.
To mi hlava nebere toto
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
drsný

jinak ale co se mi stalo poslední dobou, tak i normálně překupníci inzerují stroj, napíšeš, případně zavoláš, řekne to že už je to pryč, byla o to dračka, takový ty kecy, pane to je kvalita, za tu se platí, chtěl byste něco podobného?.... a ten stejnej inzerát jen obnovuje, ale přímo to co je na fotkách nemá, těch je tam fakt celkem dost
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Volal jsem na inzerát a telefon byl nedostupný. Dnes se mi chlápek ozval a domluvili jsme se že mi jej v pondělí dovezeAris píše: ↑20. 2. 2025, 9:45 Tumlíku, někdo ti asi ukradl strojA dokonce do Příbrami.
https://stroje.bazos.cz/inzerat/1984529 ... 102-vm.php
IMG_0943.png

Napřed chtěl třicet, ale usmlouval jsem to na 20

Premiová kvalita....Nissan GTR...nádobka stojí 12 tisíc....selhání po 35 tis. km
teče ze všech (vtoků do formy?)
nová nádobka má stejný design.......tak se jde vyrábět z hliníku.....
problem neni ani tak utikající chladící kapalina jako tlak....v systemu kterej má běžně 100-108 stupnů
teče ze všech (vtoků do formy?)
nová nádobka má stejný design.......tak se jde vyrábět z hliníku.....
problem neni ani tak utikající chladící kapalina jako tlak....v systemu kterej má běžně 100-108 stupnů
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR