Mendelova univerzita, ona nás vůbec nemá, má s náma jedno cviko a je garant… jinak nic
Roboticky sraz praha 28 brezen 2025
- Zdenek Valter
No a Ty se v pátek nevracíš?
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Ale jo, jen nevim v kolik dojedu, no uvidim
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Tak ještě změna, jestli tedy mohu, dojedu a dokonce i včas pokud D1 nezklameMaty_Sch píše: ↑8. 3. 2025, 12:55 Ahoj, tak zrovna v tento pátek máme hlavní cvičení na VŠ které je samozřejmě povinné a neúčast je odměněna nějakým postihem, mám za to že dostaneš jen zápočet ale nemůžeš ke zkoušce, týmto se teda velmi omlouvám a moji účast prozatím ruším, mrzí mne to![]()
![]()
Jediné že bych vymyslel nějakou obchůzku tohoto nesmyslu který zrovna mě v tomto předmětu nic nedá, neházím flintu do žita![]()
Hezký den,
Maty
Děkuji moc,
Maty
- Zdenek Valter
I já se bohužel omlouvám, přepadl mne nějaký moribundus... 
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
Ahoj kluci
Jeli jsem se podívat Filip se nám věnoval ukazoval módy pohybu robota vysvětloval. Bylo to zajímavé
Hrál jsem si s robotem . Pěkné . Překvapilo mě jak málo nás bylo !
Čekal jsem hlavně mnoho desítky mladých členů . Roboti by je mohli zaujmout a Filip toho o nich ví opravdu hodně a je ochotný vše vysvětlit . Roboti před se táhnou , to je budoucnost. Odcházel jsem dříve 19hod taky mě nějak škrábe v krku a něco na mě leze
Děkuji za ukázky
Jeli jsem se podívat Filip se nám věnoval ukazoval módy pohybu robota vysvětloval. Bylo to zajímavé
Hrál jsem si s robotem . Pěkné . Překvapilo mě jak málo nás bylo !
Čekal jsem hlavně mnoho desítky mladých členů . Roboti by je mohli zaujmout a Filip toho o nich ví opravdu hodně a je ochotný vše vysvětlit . Roboti před se táhnou , to je budoucnost. Odcházel jsem dříve 19hod taky mě nějak škrábe v krku a něco na mě leze
Děkuji za ukázky
SCHAUBLIN 53,GACK K15,GACK H185,Weiler,Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další