Prodej PLASTOVÁ KRABIČKA- regálový box 295x114x89
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj kluci
Byl jsem u pana a dostal zadarmo vzorek cca 18ks
U většiny krabiček chybí ta ocelová drátová vzpěra , která asi v originále slouží k uhyceni do stojanu . A asi u 3 sice je , ale je zrezlá . Dvě krabičky mají i jinou barvu vyšisované od sluníčka a uvnitř je asi 2x přepážka
Má to pro vás kluci cenu brát ? Mám je brát když bude chtít odebrat všechny a některé budou vyšisované - barva viz foto.???
Zítra má čás a přivezl by mi je říkal. Pořád nevím kolik
Chce je balit po cca25 kusech do strečovky
Těžko to množství a zabalené zkontroluji
Má to cenu ???
Byl jsem u pana a dostal zadarmo vzorek cca 18ks
U většiny krabiček chybí ta ocelová drátová vzpěra , která asi v originále slouží k uhyceni do stojanu . A asi u 3 sice je , ale je zrezlá . Dvě krabičky mají i jinou barvu vyšisované od sluníčka a uvnitř je asi 2x přepážka
Má to pro vás kluci cenu brát ? Mám je brát když bude chtít odebrat všechny a některé budou vyšisované - barva viz foto.???
Zítra má čás a přivezl by mi je říkal. Pořád nevím kolik
Chce je balit po cca25 kusech do strečovky
Těžko to množství a zabalené zkontroluji
Má to cenu ???
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
-
Souhlas barva mi také vůbec nevadí nevadí
Ahoj kluci
Tak dnes dorazili krabičky
Bylo jich 394
Asi 12 jsem dal bokem moc vyšisované
Zajímavé je , že ani jedna jediná krabka nebyla prasklá !
Ten plast je asi kvalitní vyrobeno v Německu viz foto
Parametry výrobce : Popis produktu
- dno s bublinkovým povrchem pro lepší odběr drobných dílů
- z kvalitního, nerozbitného polypropylenu, odolného olejům, tukům a většině kyselin i louhů
- teplotně stabilní v rozsahu -10°C do +60°C
- mnohonásobně stohovatelné
- v čelní stěně žlábek pro snadné uchopení a rámeček pro zasunutí etikety
- v bočních stěnách drážky pro vnitřní dělení pomocí příčných přepážek
Většina krabiček je někde trochu vyšisovaná od špatného skladování na slunci
Na tu co byla nejhorší i zevnitř vyšisovaná a celá šedivá jsem zboku šlápnu a nepraskla! Takže v žádném případě nejsou nijak zkřehlé !
98 jsem si vzal. Po pravdě řečeno jsem si nechal jen 49 a těch svých druhých 49 přenechal jednomu kolegovi zde , který má skoro vše a ke štěstí mu už chybí jen těchto 49krabek
A zbytek 284 kusu Narovnal na dvě palety
Takže těch 284 rozdělím napůl pro první dva zájemce .
Fa-ster chtěl 200 dostane 142ks a pár přepážek píšu SZ
Janf3 chtěl. 200 dostane také 142ks a pár přepážek píšu SZ
Bohužel víc jich kluci nebylo jinak bych vzal i ostatním
Foto výrobce
Tak dnes dorazili krabičky
Bylo jich 394
Asi 12 jsem dal bokem moc vyšisované
Zajímavé je , že ani jedna jediná krabka nebyla prasklá !
Ten plast je asi kvalitní vyrobeno v Německu viz foto
Parametry výrobce : Popis produktu
- dno s bublinkovým povrchem pro lepší odběr drobných dílů
- z kvalitního, nerozbitného polypropylenu, odolného olejům, tukům a většině kyselin i louhů
- teplotně stabilní v rozsahu -10°C do +60°C
- mnohonásobně stohovatelné
- v čelní stěně žlábek pro snadné uchopení a rámeček pro zasunutí etikety
- v bočních stěnách drážky pro vnitřní dělení pomocí příčných přepážek
Většina krabiček je někde trochu vyšisovaná od špatného skladování na slunci
Na tu co byla nejhorší i zevnitř vyšisovaná a celá šedivá jsem zboku šlápnu a nepraskla! Takže v žádném případě nejsou nijak zkřehlé !
98 jsem si vzal. Po pravdě řečeno jsem si nechal jen 49 a těch svých druhých 49 přenechal jednomu kolegovi zde , který má skoro vše a ke štěstí mu už chybí jen těchto 49krabek

A zbytek 284 kusu Narovnal na dvě palety
Takže těch 284 rozdělím napůl pro první dva zájemce .
Fa-ster chtěl 200 dostane 142ks a pár přepážek píšu SZ
Janf3 chtěl. 200 dostane také 142ks a pár přepážek píšu SZ
Bohužel víc jich kluci nebylo jinak bych vzal i ostatním
Foto výrobce
SCHAUBLIN 53, GACK K15 , Weiler Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další
-
Také smutním , ale i tak díky za snahu.