doporučení na koupi Frézky
- STANDA SKRAT
Děkuji za nabýtku frézky .Na doporučení ostatních bych si jí klidně vzal. Není velká a na to moje šudlání bude OK. Aspoň se něco nového naučim a budu si moct doma něco vyrobit.
Protože sem uplný laik,tak se zeptám. Stroní posuv to má...to ste psal,Má to vysouvací pinolu?
Motor výkon? určitě na 380V.Rychlosti otáčení --převody? Jaký olej se do ní leje?
Nejlépe kde se dá sehnat ňáký manual, aspoň obecně.
Pak dotazy ohledně naložení a přepravy. Výška jasná 1700,váha taky 600kg.Šířka ? Hloubka ?
V rámci přepravy takový šílený dotaz..nechá se položit na bok?..nebo je to kravina? nerad bych jí přepravou jak koly ublížil!!
Z toho všeho je vám jasné že sem doopravdy uplný začátečník
Klidně pošlu soukromou zprávu s mým telefonem a zavolám vám.A mužem pokecat
Děkuji Standa
Protože sem uplný laik,tak se zeptám. Stroní posuv to má...to ste psal,Má to vysouvací pinolu?
Motor výkon? určitě na 380V.Rychlosti otáčení --převody? Jaký olej se do ní leje?
Nejlépe kde se dá sehnat ňáký manual, aspoň obecně.
Pak dotazy ohledně naložení a přepravy. Výška jasná 1700,váha taky 600kg.Šířka ? Hloubka ?
V rámci přepravy takový šílený dotaz..nechá se položit na bok?..nebo je to kravina? nerad bych jí přepravou jak koly ublížil!!
Z toho všeho je vám jasné že sem doopravdy uplný začátečník

Klidně pošlu soukromou zprávu s mým telefonem a zavolám vám.A mužem pokecat
Děkuji Standa
Strojní posuv má ve svislé a podélné ose, příčná je bez strojního posuvu. Pro změnu velikosti posuvu je potřeba přehazovat ozubená kola, která jsou součástí nabídky. Rychloposuv frézka nemá. Vysovací pinolu má. Výkon motoru je tuším 2,2kW, motor je neorigo, ale je plně vyhovující a když jsem frézku dával před lety do kupy, tak byl nový. 380V samozřejmě. Rychlosti nevím z hlavy, maximum je tuším 1600. Olej jestli se dobře pamatuji v ní mám OL-J22. Zkoušel jsem i řidší CUT3, ale hůř ho nabíraly kola do vřeteníku. Manuál najdeš zde http://www.tumlikovo.cz/download/ Deckel FP1 Mk1. Rozměry viz manuál. Tohle se vozí nastojato. Lze sundat vertikální hlavu s trámcem sjet stolem co nejníž pro snížení těžiště. Vystěhování a naložení bude lepší probrat telefonicky. Je to jednoduchá frézka malých rozměrů, kvalitního provedení. Přímo tento konkrétní kus samozřejmě není nový stroj, ale má výhodu , že lze hned používat, bez čištění, oprav. Jsem si vědom, že je to trochu bastl (hlava), ale při práci mě to nikdy neomezovalo.
- STANDA SKRAT
Pro Zbýňa:
poslal sem soukromou zprávu. Nevím jestli sem to poslal zprávně.
poslal sem soukromou zprávu. Nevím jestli sem to poslal zprávně.
- STANDA SKRAT
vím že sme spolu mluvily po telefonu,ale jen by mne zajmalo jestli došla soukromá zpráva.
Třeba dělám něco špatně.
Děkuji
Třeba dělám něco špatně.
Děkuji