pardon, samozrejme ze CT to zvlada az na to vreteno-ved som pisal ze viem urobit jednoduchu konfig??? 7i95T JE podporovaná v MesaCT, není zatím podporovaná v PNCconf
tomu nerozumiem preco ?? kompilaciu by som asi zvladol, ale nevidim suvis medzi upravou jedneho suboru PNConfg a kompilaciou celeho LCNCPokud chceš rozchodit jeho konfiguarci 7i95T v PNCconfigu, tak je potřeba zvládnout si zkompilovat LCNC ze zdrojáků.Pak můžeš upravovat všechny zdrojové soubory dle libosti.
pravdupovediac, na vyvoji sa sotva zucastnim- nemam ani ambiciu ani na to vedomosti - casu mam habadej- som dochodca
prepinanie rychlostneho a polohovacieho rezimu - to prepinanie mi nie je vobec jasne-ide o obycajny sustruh , ktory ma osi XZ a vreteno (asi C ?) . od zaciatku do konca pouzitia- iba to servo vretena proste nie je riadene napatim ani PWM- kludne by som miesto toho mohol pouzit obdlznikovy signal nf generator s vystupom 5V a premenlivou frekvenciou. frekvencia na 7i95 nie je problem- zvlada tusim MHz.
ina vec je, ze po nahrati iINEJ konfiguracie by som to nepouzil ako sustruha, ale ako frezka - XYZ a znova vreteno (os C ?) .....a v este jednej konfiguracii , kde by vretno bolo ako deliaca doska
lenze kazda konfig by bezala len v tom jednom rezime od zaciatku nahratia LCNC-nikdy by sa nemenila pocas behu stroja
vyuzitie dvoch verzii asi pre mna nema vyznam- chcem LCNC pouzit iba ako riadiaci system
je skoda ze ta doska je akosi na okraji zaujmu vyvojarov a konieckoncov aj uzivatelov- ale to asi suvisi aj s tazkostami konfigu. taka 7i96S je az do omrzenia..