Nebude na prodej?
Měl bych zájem.
Závitořez identifikace
Dobrý den,pořídil jsem stejný závitořez a řeším na něj kleštiny er16.Může mi zde někdo ze zkušenosti říct,jaký nejmenší závit jde s tím v pohodě dělat,bez toho aby se zlomil závitník?Děkujikenybz píše: ↑25. 7. 2020, 10:17 Zdar hoši no prostě jsem ho v tom kovošrotu nechtěl nechat a jak se zdá bude mít i využití.
Už jsem viděl podobný typ, ale tento ne. Kdyby se našla dobrá duše co dá odkaz a nebo má nějakou dokumentaci budu rád.
Sám jsem zkoušel hledat, ale jediný štítek je na motoru a typové označení vede k nalezení vrtaček asi i stejného výrobce.
Díky
![]()
![]()
![]()
M3 běžně i M2 půjde dost záleží na více faktorech. Pokud je to do slepé /neprůchozí/ díry tak záleží na nastavení dorazu, který odpojuje spojku, ale není to tak přesné jak u závitořezů, které reverzují motor. Prostě je tam nějaká setrvačná hmota a z toho plynoucí doběh, dále prokluz řemenů a tím pádem není přesná hloubka závitování. Pak se stane že to ten závitník ulomí při dojezdu do dna slepé díry. Pomohla by momentová hlava, ale to se nepoužívalo navíc ona něco váží a je to další rotační hmota. Do průchozí díry bez problémů. Jinak stačí kvalitní tříčelisťové sklíčidlo s kličkou. Tos, nebo Mas ze starých zásob a nebo Röhm
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...