A co asi píšu...
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
Jsem po dlouhé době vytáhl "miláčka" Feinwerbau 90E.
Tato pružinová pistole je vyjímečná hlavně elektronickou spouští + zákluzem hlavně.
Byla používána na mezinárodních soutěží "pružinovek" a tam jiné pistole s pružinou neměly moc šanci .... no ale bez baterky to nestřílí
Baterie Varta V74PX (15V) se již delší dobu nevyrábí a je atypická - kontakty jsou na obou stranách ven a je dost malá.
Zjistil jsem, že když dám na sebe 10x LR54, tak mám to co potřebuji.
Vyrobil jsem si tedy schránku na tyto knoflíkové baterie.
Pro někoho možná nic moc ale já mám z toho velkou radost.
Kontakty jsou z hliníkových nýtů.
Tato pružinová pistole je vyjímečná hlavně elektronickou spouští + zákluzem hlavně.
Byla používána na mezinárodních soutěží "pružinovek" a tam jiné pistole s pružinou neměly moc šanci .... no ale bez baterky to nestřílí

Baterie Varta V74PX (15V) se již delší dobu nevyrábí a je atypická - kontakty jsou na obou stranách ven a je dost malá.
Zjistil jsem, že když dám na sebe 10x LR54, tak mám to co potřebuji.
Vyrobil jsem si tedy schránku na tyto knoflíkové baterie.
Pro někoho možná nic moc ale já mám z toho velkou radost.

Kontakty jsou z hliníkových nýtů.
Ahoj kamarádi
tak po dovolené
včera přípravek na frézování plastového profilu, ano bude se ručně protahovat pod nástrojem, ubírá se malinko, ale je to nutné 
No a večer jsem se spoustou sakrování zplodil model a vytisknul nástavec na vysavač. Na to že Inventor skoro neumím, to myslím jde
tak po dovolené

No a večer jsem se spoustou sakrování zplodil model a vytisknul nástavec na vysavač. Na to že Inventor skoro neumím, to myslím jde

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Taky jsem si koupil tiskárnu a o softu nevěděl vůbec nic

A já mám Ultimakera, koupeného staršího, pro mě až až
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
hezky den.
vyroutoval jsem diteti uchycovaci a kryci ramecky na subac do auta. nejak se mi nezdalo do ty 18mm MDF nahnat primo vruty a to jeste do ovalnejch der v repraku. kde je navic uhnutej okraj. netusim jak se to rozumne montuje.
tk.
vyroutoval jsem diteti uchycovaci a kryci ramecky na subac do auta. nejak se mi nezdalo do ty 18mm MDF nahnat primo vruty a to jeste do ovalnejch der v repraku. kde je navic uhnutej okraj. netusim jak se to rozumne montuje.
tk.
tyhle drevomatice "zepredu" moc nefungujou
obvzlast u kraje. v puvodni bedne bylo alespon okolo dost matrose a tak se tam dodatecne daly ty co se davaj zezadu. proste matice do dreva se podlozkou a zubama. sice byl matros, ale zase se uz okraj opiral o membranu. u tyhle novy bedny v krajnich mistech je max sirkana na M4 velkoplosnou + matku.

18mm se mi zdá málo, použil bych 40mm.
(A nevidím vevnitř žádnou výplň kvůli tlumení.)
(A nevidím vevnitř žádnou výplň kvůli tlumení.)
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
samo ze je to malo
tohle je akutni nouzove reseni z allegra. snad se dite taky trochu dostane k realny technice, elektronice, mereni atd. od programovani co ho zivi. na tom tuningu + audio tuningu se da demostrovat spousta veci pomoci "si hrani". a navic pak muze machrovat v komunite