Zdravím zdejší komunitu.
Obrátil se na mě známý, zda mu nevyrobím asi 10 kusů štítků - stupnic 0-9° na hlavní vodorovný natáčecí stůl k BN 102. Původní má hliníkové ve stavu, že se už stupně pouze odhadují... Já bych to asi vyrobil z pískovaného nerez plechu a popis Laserem, případně CNC gravírka.
A teď otázka do fóra, zda již někdo něco takového řešil a případně, zda si od něho nemohu odkoupit nákres stupnice např. v .dwg, ať to nemusím znovu kreslit, pokud se tím už někdo prokousával.
Budu rád a předem děkuji za podněty a připomínky.
Díky, Milan
Štítek stupnice BN 102
Ahoj, stavím se do fronty ...
Pokud budeš vyrábět, tak prosím taky o dva kusy, pokud by jsi byl ochoten přidělat navíc. Mám už ho špatně čitelný.
Děkuji
milos.kowol@seznam.cz
606 724 935
Pokud budeš vyrábět, tak prosím taky o dva kusy, pokud by jsi byl ochoten přidělat navíc. Mám už ho špatně čitelný.
Děkuji
milos.kowol@seznam.cz
606 724 935
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
já si ji dělal, normálně technicky s přesnou roztečí od osy, mám ji jako předlohu do ezcadu, popravdě mně nenapadlo, že by o to mohl být vůbec i zájem(dělal jsem teď řadu Deckela) klidně to napálím
originál je jednička hliník s 4mm šroubkama ale 8mm dírama, teda na tom mém Ačku, dělal jsem to z 0,5 černý elox bílej popis,v neděli jak dojedu to můžu bliknout
to B i C by mělo být stejné, je to jen na "cca" a nula se nahoní mírným posuvem v těch otvorech

originál je jednička hliník s 4mm šroubkama ale 8mm dírama, teda na tom mém Ačku, dělal jsem to z 0,5 černý elox bílej popis,v neděli jak dojedu to můžu bliknout
to B i C by mělo být stejné, je to jen na "cca" a nula se nahoní mírným posuvem v těch otvorech

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění