Ahoj kluci včera jsem byl s kamarádem na VIP návštěvě v Letňanech podívat se na elektroauta a věci kolem nich, elektrokola , elektromotorky,malá městská vozítka atd. Asi nejvíce nás Zaujali menší komunální elektroauta a k nim s různé nástavby i plošina . To člověk čumí na Čínská elektroauta asi nejvíc se mi líbili BYD a MG je vidět jejich obrovský pokrok výbava , dojezd a cena . Ta auta byla vesměs vyvíjena a navržena odpočátku jako elektroauto a v porovnání s nimy jsou auta z Evropské produkce směšné , když do původních evropských aut , která byla vyvíjena jako spalovací nacpou někam baterky a motor a nějak to uzpůsobí . Třeba stánky Woswagen a Škoda tak to je opravdu bída nemají, pořádně co ukázat Číňani jsou před nima o parník! To samé bída Americký ford jejich elektrický Mustang to nezachrání.
Škoda auto jako jediná se dokonce ani svůj stánek včera když jsme tam přijeli s VIP hosty v 15hod nenamáhala otevřít a zatímco ostatní prodejci měli již vše od rána připravené a otevřeli všude se dalo do aut sednout a na vše podívat a velmi ochotně vystavovatelé a prodejci vše ukázali a vysvětlili Tak Škodovka měla vše ohrazené páskou a pouze se dalo s povzdálí koukat . S takovou arogancí jsem se ještě u žádného vystavovatele nesetkal!
Dnes jsem tam byl také Už bylo normálně otevřeno pro veřejnost . Dokonce už i Škodovka otevřela a běžní návštěvníci mohli mezi vozy
Na výstavě jsou převážně mladší ročníky a i spousta mladých kluků Mi starší jsme tam byli v malé menšině
Je super že se dá u spousty vystavovatelů objednat na testovací jízdu a elektroauto si vyzkoušet.
Také je tam hala kde se dá jezdit na elektrokolech tam bylo plno a mladí si tam mohli půjčit různá elektrokola a zařadit si
Původně jsem tam ani nechtěl jet a nakonec jsem tam byl dvakrát
Stojí to za to kouknout se