netušíte někdo, která firma by uměla udělat studii, návrh konstrukce, výpočty, výrobní dokumentaci a vyrobit serii vlastních výrobků na základě jednoduchého zadání
moje představa je, že na základě zadání napíšou něco ve smyslu:
Ano umíme, předpokládaná cena finálního výrobku je 500-600 000Kč, finální cena bude upřesněna až na základě vyrobené výkresové dokumentace, případně výroby prototypu, cena studie a výkresové dokumentace je 250 000 a bude trvat 3-4týdny, vlastní výroba po odsouhlasení dokumentace je 6-8týdnů ..
chci tak moc?
zatím jsem se setkal s přístupem,
A, pouze výroba - dodejte výkresovou dokumentaci naceníme - naprosto rozumím tomuto přístupu, ale chci to včetně návrhu komplet
B, zaplať třeba 100000 studii a my ti po 2měsících něco nakreslíme a řekneme ti co to asi bude stát (takového jednoho jsem už zkusil - vymyslel "raketoplán" s výrobní cenou nového McLarenu s dodací dobou až budu mrtvej
V podstatě mne jde jen o to abych hned na začátku věděl kolik to bude orientačně stát (nějaký cenový rozsah) a pokud to bude únosné tak ať navrhuje a vyrábí v nějak rozumně definované době a ceně, nebo klidně ať na začátku řeknou Vaše představa je nereálná, postavit to za předpokládnaou cenu nelze a nebudeme tím ztrácet čas.. děkuji nashle..
jedná se v jednoduchosti o svařenec cca 4x2x2m se systémem přepážek, dveří, táhel, klapek motorů atd..
Děkuji