já to samozřejmě chápu, ale podle mě nelze mít všechno "co kdyby náhodou" jedna věc je místo a druhá finance tak jsem se jen ze zvědavosti zeptal jak často se to používá konkrétně ta honovačka, protože jedna věc je ji mít a druhá s tím umět a mít ji ve vyhovujícím stavu a nevyrobit třeba soudky, ovály atd (tím nechci říct, že s tím DwPetr neumí)
já jsem kdysi stavěl - upravoval motory a o honovačce jsem silně uvažoval, ale osobně jsem dospěl k názoru, že je lepší to odvézt tam kde to umí, protože než se poskládá motor, upraví hlava, sání, písty, ojnice, karburátory atd tak vyhonované vložky nebo blok jsou dávno zpátky...
potkal jsem hodně motorářů, kteří honovali, ale jen pár u kterejch jsi se nebál použít subito
zase na druhou stranu je motor a motor, u některého můžeš zarostlé válce projet ocelákem a fungovat to nějak bude

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU