Titan gr. 5 tyce plechy
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Řezání flexou asi není optimální. Když už, tak bych zkusil kotouče Cubitron od 3M. Netlačit a kdyby ti tam někdo přicintával vodu - bylo by to lepší.
https://www.3market.cz/3m-cubitron-3-rezny-kotouc/
Obrábět na stroji jak píše Robocop. Malé řezné rychlosti, nástroje s geometrií na nerez a titan a chladit, chladit chladit.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kdysi jsem spalil nekolik britovych desticek nez jsem se docetl ze to teplo je extremni probem
pak jsem zjistil ze kdyz velmi snizim otacky tak to jde krasne i radekem. Problem tkvi v tom ze je to relativne pevny a houzevnaty material a soucasne velmi spatne vede teplo.
pak jsem zjistil ze kdyz velmi snizim otacky tak to jde krasne i radekem. Problem tkvi v tom ze je to relativne pevny a houzevnaty material a soucasne velmi spatne vede teplo.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
plechy jsou neco mezi A4 a A5 a v tloustkach cca 0.5mm jeden nebo dva prouzky
1mm vic kusu
1.7 par kousku
2.2 jeden kousek
veskery material vyhradne osobni predani
1mm vic kusu
1.7 par kousku
2.2 jeden kousek
veskery material vyhradne osobni predani
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To ma par kilo a asi maji byt i dalsi, byla tam toho mozna i tuna ale vzal jsem jen to co jsem uvezl.
Edit: plechy cca 12 kilo
neco bych si nechal pro sebe - alespon jeden od kazde tloustky
ten silnejsi je teda jen jeden tak treba ho fiknout na pul.
Edit: plechy cca 12 kilo
neco bych si nechal pro sebe - alespon jeden od kazde tloustky
ten silnejsi je teda jen jeden tak treba ho fiknout na pul.