Energetické řetězy - kdo poradí

krytí posuvových šroubů a jiné věci spojene s tématem
Odpovědět
libča
Kontaktovat uživatele:

31. 7. 2010, 8:45

Dobrý den,

můj současný zahraniční dodavatel chladících hadic k obráběcím strojům má ve své nabídce také energetické řetězy. Zatím mám jen vzorky.
Jedná se o řetězy s těmito vnitřními rozměry: 10x20; 15x30; 15x40 a 15x50mm. Jedná se o kvalitní provedení s otvíracími příčkami pro snadné vkládání hadic, drátů.
Jelikož se dosud neorientuji, rád bych zjistil, které z uvedených rozměrů jsou pro stavby CNC nejvhodnější.
Fota jsem připraven zaslat na požádání.
Také mne zajímá, za jakou nejnižší cenu se v současnosti dají tyto řetězy sehnat(cena za 1m).
Také bych ze stejného zdroje mohl mít odsávací hadice o průměru 2 1/2"- jako dělá LOC LINE.

Děkuji za info.
Přílohy
V současnosti mi výrobce dodává tento chladící systém. Kvalita velmi dobrá, proto věřím, že i energ.řetězy by mohly být kvalitní a za super cenu
V současnosti mi výrobce dodává tento chladící systém. Kvalita velmi dobrá, proto věřím, že i energ.řetězy by mohly být kvalitní a za super cenu
Obrázky 5ti rozměrů energetických řetězů
Obrázky 5ti rozměrů energetických řetězů
Obchoduji s nástroji pro kovoobrábění a začínám se seznamovat s problematikou CNC
packa

1. 8. 2010, 12:45

mrkni se na CNCshop.cz maj zam i ceny řetězů,
pak by jsi sem nmohl hodit i ceny za jakou je máš ty ,měl bych zrovna zájem
libča
Kontaktovat uživatele:

1. 8. 2010, 12:53

Dík, jejich ceny řetězůn znám.
Jde mi o to, jestli je má ještě někdo levnější.
O ceně, za které je budu brát od dodavatele musím ještě jednat. Potřebuji si nejdříve zmapovat tuzemský trh, at vím jaká cena je konkurenceschopná.
Libor

http://www.nastroje.internetshopping.cz/
Obchoduji s nástroji pro kovoobrábění a začínám se seznamovat s problematikou CNC
.xxx.

1. 8. 2010, 1:20

... ja jsem zvolil uzavrene retezy
Přílohy
r.jpg
libča
Kontaktovat uživatele:

1. 8. 2010, 1:23

Kolik stál metr toho uzavřeného?
Jaké jsou podle Vás nejvhodnější rozměry, použitelné u staveb CNC?
PetrNC
Sponzor fora

1. 8. 2010, 9:47

Velikost řetězu si určíš sám dle potřeby. Nakresli si vnitřní průřez vytipovaného řetězu a poskládej si dovnitř průřezy potřebných vodičů ( nebo i hadiček ). Vnitřek doporučuji nezaplňovat celý ale cca z 60 - 70 %. V instalačních pokynech je také doporučení umisťovat silnější vodiče ke krajům a slabší doprostřed.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní mechanika“