Brigadnik na stavbe
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
děkuji, peníze problém nejsou, ale 10dní v kuse pro něj práci nemám, a 10hodin v kuse bych ho utavilelbarto píše: ↑18. 8. 2026, 8:58 .. provedl jsem dotazy na mistry zda mají náladu pracovat. Abych nebyl za kecálistu, tak doplním. Méně než na týden nepůjdou, ne méně než 10 hodin denně a ne méně než 250kč/hod bez dokladu. Ano, takový je život ve stavebnictví. Mimo Prahu nutnost zajištění ubytování.
já osobně to mám tak, že zamakám třeba 4hodiny naplno a pak cejtím, že už jde výkon dolu tak už nedělám, resp jdu dělat nějakou administrativu
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
.. ano, přesně, tak to má každý člověk. Proto chtějí "makat" 10-12 hodin denně. Hodinovka už dnes jsou s tou lůzou nejde. Zakázka, poptávka, nabídka a hotovo. Malé věci už dělám sám nebo s kamoši.RaS píše: ↑21. 8. 2026, 12:44děkuji, peníze problém nejsou, ale 10dní v kuse pro něj práci nemám, a 10hodin v kuse bych ho utavilelbarto píše: ↑18. 8. 2026, 8:58 .. provedl jsem dotazy na mistry zda mají náladu pracovat. Abych nebyl za kecálistu, tak doplním. Méně než na týden nepůjdou, ne méně než 10 hodin denně a ne méně než 250kč/hod bez dokladu. Ano, takový je život ve stavebnictví. Mimo Prahu nutnost zajištění ubytování.,
já osobně to mám tak, že zamakám třeba 4hodiny naplno a pak cejtím, že už jde výkon dolu tak už nedělám, resp jdu dělat nějakou administrativu
já nemám problém dát to i úkolem a klidně za 400/hodinu, ale nebudu platit někoho 12-1500 tak jak to dneska v úkole mají, prostě sám vykopu za hodinu cca 30cm tak očekávám metr za 3-4 hodiny x 2 lidi cca 2500,- 3000max a ne že příjde někdo kdo chce 7, 10, 12000 za metr s tím že někdy za rok a podobné kecy..
no nic už se mě vrátil synek tak pokračujem dál, už mám 10m už chybí jen ta voda
no nic už se mě vrátil synek tak pokračujem dál, už mám 10m už chybí jen ta voda
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu