Brigadnik na stavbe
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
děkuji, peníze problém nejsou, ale 10dní v kuse pro něj práci nemám, a 10hodin v kuse bych ho utavilelbarto píše: ↑18. 8. 2026, 8:58 .. provedl jsem dotazy na mistry zda mají náladu pracovat. Abych nebyl za kecálistu, tak doplním. Méně než na týden nepůjdou, ne méně než 10 hodin denně a ne méně než 250kč/hod bez dokladu. Ano, takový je život ve stavebnictví. Mimo Prahu nutnost zajištění ubytování.
já osobně to mám tak, že zamakám třeba 4hodiny naplno a pak cejtím, že už jde výkon dolu tak už nedělám, resp jdu dělat nějakou administrativu
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
.. ano, přesně, tak to má každý člověk. Proto chtějí "makat" 10-12 hodin denně. Hodinovka už dnes jsou s tou lůzou nejde. Zakázka, poptávka, nabídka a hotovo. Malé věci už dělám sám nebo s kamoši.RaS píše: ↑21. 8. 2026, 12:44děkuji, peníze problém nejsou, ale 10dní v kuse pro něj práci nemám, a 10hodin v kuse bych ho utavilelbarto píše: ↑18. 8. 2026, 8:58 .. provedl jsem dotazy na mistry zda mají náladu pracovat. Abych nebyl za kecálistu, tak doplním. Méně než na týden nepůjdou, ne méně než 10 hodin denně a ne méně než 250kč/hod bez dokladu. Ano, takový je život ve stavebnictví. Mimo Prahu nutnost zajištění ubytování.,
já osobně to mám tak, že zamakám třeba 4hodiny naplno a pak cejtím, že už jde výkon dolu tak už nedělám, resp jdu dělat nějakou administrativu
já nemám problém dát to i úkolem a klidně za 400/hodinu, ale nebudu platit někoho 12-1500 tak jak to dneska v úkole mají, prostě sám vykopu za hodinu cca 30cm tak očekávám metr za 3-4 hodiny x 2 lidi cca 2500,- 3000max a ne že příjde někdo kdo chce 7, 10, 12000 za metr s tím že někdy za rok a podobné kecy..
no nic už se mě vrátil synek tak pokračujem dál, už mám 10m už chybí jen ta voda
no nic už se mě vrátil synek tak pokračujem dál, už mám 10m už chybí jen ta voda
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Ahoj klucielbarto píše: ↑21. 8. 2026, 4:18.. ano, přesně, tak to má každý člověk. Proto chtějí "makat" 10-12 hodin denně. Hodinovka už dnes jsou s tou lůzou nejde. Zakázka, poptávka, nabídka a hotovo. Malé věci už dělám sám nebo s kamoši.RaS píše: ↑21. 8. 2026, 12:44děkuji, peníze problém nejsou, ale 10dní v kuse pro něj práci nemám, a 10hodin v kuse bych ho utavilelbarto píše: ↑18. 8. 2026, 8:58 .. provedl jsem dotazy na mistry zda mají náladu pracovat. Abych nebyl za kecálistu, tak doplním. Méně než na týden nepůjdou, ne méně než 10 hodin denně a ne méně než 250kč/hod bez dokladu. Ano, takový je život ve stavebnictví. Mimo Prahu nutnost zajištění ubytování.,
Ahoj draku
Mam to podobně makám většinou sám . Potřebuji jen občas výpomoc jak Ras a sem tam někoho seženu slušně Ukrajince , co znám roky že přijdou i na den dva ale je to nárazové ne vždy mají čas . Mam ty lidi vyzkoušené roky a makají slušní a jsou nekuřáci! Zaplatím i více ! Kuřáky na stavbu už neberu , nemám zájem o jednoruké! Chovám se slušně makám s nima jak oni a drahá polovička jim vyvařuje pece buchty v lednici chlazené nápoje . Těch úrazů na stavbě jsem zažil . U jsem nekompromisní rovnou jim řeknu , že budou mít nasazené ochranné brýle a rukavice jinak je vyrazím .
Největší část ruční výkopy základu plotu, zdi a rozebírání ručně plot zdi na hranici všude tam kam se nedostane technika jsem měl štěstí přijeli Tádžikistánci a známy mi volá a říká vem si je jsou neskažení. Jeste nikdy nebyli v cizině . Vzal jsem si dovolenou a makal s nima . Neskutečně lepší pracanty jsem za celý život neviděl bylo jich pět nekouřili nepili a makali. Problém byl s jídlem vyznávali islám tak kuřata ryby mi jim podstrojovali ta moje dělala i svačiny byla káva pekla buchty Byli strašně skromní říkali že se nikdy takhle dobře neměli a nenajedli se . Telefonovali jen když byla pauza každý mel 2-3 manželky a scháněl tady v Čechách ženské ale chtěli ji rovnou za čtvrtou manželku aby bylo vše legální před Aláhem .
Tu nejhorší práci jsme na stavbě udělali díky nim a vydělali si u nás krásné peníze
A ted hepiend po měsíci moc dekovali poslali peníze manželkám a mi se těšili o víkendu měli zase přijít a nic ! slehla se po nich země
Nakonec se ukázalo že zdrhli do Německa a tam jsou jako uprchlíci
A tak jsme přišli o Tadžikystánce
Tak máme dovolenou a makáme kolem domu dodělali jsme rozvody užitkové vody a aktuálně musím vykopat vodoměrovou šachtu a udělat novou a připravujeme se a čekáme na stavební povolení . Tak snad se té nové dílny dožiju stavění zdar
SCHAUBLIN 53,GACK K15,GACK H185,Weiler,Condor 81, RB40, Avia fnc 25, a další