Potřebuji se někde textově...

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
martasg1
Sponzor fora

1. 9. 2026, 3:15

Řešil jsem dnes zajímavou věc... teda zajímavou pro mě :D jinak to není ničím zvláštní, ale třeba by někdo věděl nebo poradil - neposlali jste mi nekdo balík přes balíkovnu? :lol: mám takový tušení, že jsem někde něco možná tady na foru? ale prostě si nemůžu vzpomenout... to je děs a to je mi teprve 47.
Jsou asi tři varianty: 1. počínající skleroza a zpoměl jsem co jsem kde koupil 2. někdo mi posílá milý a nebo nemilý present :D 3. někdo si spletl adresáta
Prapodivný je, že mi nepřišel email a pouze sms od balíkovny s číslem. Podací místo je 73933 Vratimov 3 (váha balíku 3,84kg velikost S - že by kus zlata? :lol: )
Osobním dotazem na okénku české pošty: odesílatele nedohledali. Buď to neumí nebo tam není napsaný. Je to celý divný.
Tak se přiznejte :lol:
Groot
pafik

1. 9. 2026, 3:23

Jestli je to zaplacený, tak co řešíš? Vyzvedneš, podíváš se, není-li pro tebe, vrátíš. Jinak potíže se zákonem.
martasg1
Sponzor fora

1. 9. 2026, 3:32

Jo taky si říkám, nechám to uložit na poštu a tam to v klidu prohlídnu.
Jen mi to vrtá hlavou jestli jsem fakt takovej sklerotik :lol:

Je to teď pro mě defakto MysteryBox :lol:
Groot
martasg1
Sponzor fora

1. 9. 2026, 5:11

Kam chodíte do lékárny? :D

Navykl jsem si chodit do DrMAXe, už asi pět let pravidelně spokojenost. ALE TEĎ už asi NE
Nově diskriminujou kupující na kamených prodejnách.
Vysvětlím.

Chodil jsem tam nakupovat vytamíny celoročně, sezoni leky na rýmičky apod. a co si žena se synem přáli. Měl jsem to vždy někde cestou a byl jsem spokojený a utratil tam vždy dost peněz z karty co mám od zaměstnavatele pro tyhle účely. Dnes se to jmenuje Pluxie karta. Vše bylo OK, léky a vitamíny taky spokojenost.

Teď jsem ale zjistil, že všechno strašně podražilo v prodejně cca o 30% vyšší. Což dělá třeba 100 a více u krabičky čehokoliv. A už mi řekli na prodejně: kupte si to na internetu :lol: tak to je dle mě docela bordel :twisted:
Takže když mě teď napadne něco koupit tak už si tam nemůžu přijít a koupit si to, ale musim to hledat na internetu, objednat nejprve, zaplatit "dopravu do prodejny" přitom to tam už mají.
Najednou se z toho stalo něco jako Alza.
Ceny zboží na internetu mají jen o malinko níž než ostatní.
No docela mě to naštvalo a přemýšlím nad změnou.
Nějaký doporučení?

PS: Nevím co za hovada tyhle firmy šéfujou, nestačilo jim mít dost spokojených zákazníků, musí hrabat jak pominutý a asi brzy přijdou o dost zákazníků. Nechápu taky jak zákony můžou umožňovat firmám "dvojí ceny" stejného zboží od stejné firmy.
Groot
Habešan
Kontaktovat uživatele:

1. 9. 2026, 5:23

Ne náhodou je naše země na špici v objednávání na Internetu.
Než abych si něco koupil v určité provozovně, tak si to objednám v e-shopu úplně jiné firmy a ve výsledku to mám (i s poštovným) levnější.
martasg1
Sponzor fora

1. 9. 2026, 5:31

Mě to přijde smutný... Svět nebude hezkej. Ne pro nás co pamatujeme minulé tisíciletí.
Groot
RaS

1. 9. 2026, 6:51

tady u nás mají BENUbox, takže už i lékárny
pamatuju takový ty kecy, kdy si chtěli užrat část zisku lékařům,za očkování, služby, že jsou profesionáně vyškolení na práci s lidmi, že je potřeba kontakt a ušetří lékařům a podobné kecy
a dnes kontakt s krabicí :D
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“