Kam chodíte do lékárny?
Navykl jsem si chodit do DrMAXe, už asi pět let pravidelně spokojenost. ALE TEĎ už asi NE
Nově diskriminujou kupující na kamených prodejnách.
Vysvětlím.
Chodil jsem tam nakupovat vytamíny celoročně, sezoni leky na rýmičky apod. a co si žena se synem přáli. Měl jsem to vždy někde cestou a byl jsem spokojený a utratil tam vždy dost peněz z karty co mám od zaměstnavatele pro tyhle účely. Dnes se to jmenuje Pluxie karta. Vše bylo OK, léky a vitamíny taky spokojenost.
Teď jsem ale zjistil, že všechno strašně podražilo v prodejně cca o 30% vyšší. Což dělá třeba 100 a více u krabičky čehokoliv. A už mi řekli na prodejně: kupte si to na internetu

tak to je dle mě docela bordel
Takže když mě teď napadne něco koupit tak už si tam nemůžu přijít a koupit si to, ale musim to hledat na internetu, objednat nejprve, zaplatit "dopravu do prodejny" přitom to tam už mají.
Najednou se z toho stalo něco jako Alza.
Ceny zboží na internetu mají jen o malinko níž než ostatní.
No docela mě to naštvalo a přemýšlím nad změnou.
Nějaký doporučení?
PS: Nevím co za hovada tyhle firmy šéfujou, nestačilo jim mít dost spokojených zákazníků, musí hrabat jak pominutý a asi brzy přijdou o dost zákazníků. Nechápu taky jak zákony můžou umožňovat firmám "dvojí ceny" stejného zboží od stejné firmy.