bflmpsvz píše: ↑7. 9. 2026, 10:58
Cjuz píše: ↑6. 9. 2026, 9:39
diamantové dráty stojí pár korun a do lupenkové pilky se upnou snadno. Na 0,6 materiál pohoda.
To je ověřené? Dia dráty někde mám, chtěl jsem s nimi odřezat kousek hoblíkové žiletky, ale během pár tahů byly diamanty pryč a nechalo to sotva viditelný zářez. Zbytek jsem někam schoval s tím, že netuším, na co je taková věc dobrá...
čím budeš řezat tenčí planžetu, tím budou s tím diadrátem při neznalosti technologie větší problémy - budou narůstat nároky na zkušenosti pohonu

drátu.
V prvé řadě musíš zvolit vhodnou zrnitost (čím tenčí řez, tím musí být jemnější bort), musíš u blátivýho nerezu bezpodmínečně mazat a dokázat udržet konstantní (a malý) přítlak do řezu. Což podle mě běžný kutil v ruce není absolutně schopen dodržet - takže je nutné ten list (drát) upnout do pilovacího stroje, pak to řeže skvěle. Jinak to vylámeš (ten bort) a po 5 sec je vymalováno.
A taky silně záleží na kvalitě toho drátu a mašiny - jak je udělaná ta vazba v (obvykle) v tom niklu - pokud to číňan neumí, tak to prostě bude řezat jako produkt z číny.
Pro ilustraci - jak vypadá taková fungující pořádná dia pila - třeba
https://www.well-dws.com/en/
Takže bych si koupil plátky od Valorbe (nebo jiný na kov pro šperkaře), a vyřezal to - pokud umíš řezat lupenkovou pilkou, tak je to práce na 5-10 minut.
Samozřejmě tohle platí pokud je ten materiál nějaký austenitický nerez nebo cokoli s nízkou tvrdostí. Pokud je to tvrdý - typicky nerez martenzitická planžetovina, tak to řezat lupenkovkou půjde těžko - pak jedině diadrát, nebo drátořez (EDM) a nebo odbrousit. Jakmile to řízneš laserem, tak se to logicky na hranách zmrší - popustí a opět nedefinovatelně zakalí - jestli to vadí (bude vadit) netuším a ani tušit nechci, neb je to opět akce typu: "jak to mám udělat, přičemž není jasná ani požadovaná přesnost, ani materiál, ani seriovost, ani jak to funguje - co to má splňovat - k čemu to je"
Po drátořezu to bude lepší - ale opět - v případě martenzitického materiálu to bude mít bílou vrstvu a opálený hrany (tj. drsnost opovídající mašině a použitým podmínkám)