soustružení
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Nikomu se do toho nechce ? dopátral jsem se k tomu jaký tam má být přesně kužel - je to kužel 1:10 a malý průměr je 22,2 a velký 25 material - klasika automatovka nebo co se vám bude nejlíp obrábět , drážku si pořeším sám jde mi čistě jen o soustružení
... kdyz se ti zda 3000 kč za kus s materialem moc (matroš na polotovary 600 kč + rezy 458kč) , tak to je těžký ... jen řezání materialu v Kondoru na dva kusy stoji samo o sobe 458 kč... a to maj hotovy za 8 minut na velky pile a to nedrzi ani rozmer, ani povrch...tak si spocitej jejich hodinovku na stroji ...
Kdyz jsem se férově ptal jako prvni vec , jaká je Tvoje cenova predstava - kolik na to mas, protoze chápu, že je to koníček, tak to "nikdy nikdo nevi" , ale "vsichni nakonec vedi, ze to je drahe".
A v nabidce bylo poslání předem testovacího kuželu z duralu , protože vím, jak to s kužely a jejich meřením chodí... nikdy to napoprvé nesedne...
U jednokusovek to se zakazniky vzdy řesím z "druhe strany", oni musi vedět, kolik za to chtějí dát a ja musim vědět, zda se mi to vyplatí ...a pak si to pripadne vysvetlíme.
Člověka děsí neznámo, poznané přestává děsit...
On mu to nakonec někdo lacinějc udělá, jen musí mít ten materiál pod ponkem a musí pracovat třeba v automobilce a tohle mít jako koníček nebo přivýdělek k důchodu. Já občas taky někomu takhle něco spíchnu, ale v tomhle průměru to je mimo mé možnosti a dělám spíš jen věci pro kovozemědělce jako jsem já. 
mimochodem z čeho to vlastně chceš? nahoře píšeš 1.2312 a v dalším řádku píšeš "že je to jedno"
to je taky sakra rozdíl ceny jestli se to dělá z čehokoliv co se kde válí a nebo z té nerezi
to je taky sakra rozdíl ceny jestli se to dělá z čehokoliv co se kde válí a nebo z té nerezi
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
takže nejdřív nerez, nabídka logicky dražší, pak cokoliv co se dá dobře obrábět, nabídka na 2007 a odpověď achjo... do toho je to vlastně jen soustruženej polotovar a asi se bude ještě brousit? a tolerance nejsou.. k tomu výkres "takovej divnej" (jako za mě OK, ale pány strojaře z dob, kdy se ještě kreslilo to musí zvednout ze židle)
nerad to říkám, ale začínám chápat Sanchu
nerad to říkám, ale začínám chápat Sanchu
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu