se mnou je těžké se hádat,
1, psaný text se dá obvykle pochopit i trošku jinak a pak se obvykle najednou uplně otočí pointa... mnohdy tak, že je to osobní protože jsem třeba někomu přišlápl ego a nebo jen proto, že to prostě vidím uplně jinak
např, když jsem napsal, že nemám X strojů abych v jednom obráběl pod emulzí a v druhém pod olejem.. tak jsem byl za debila a z toho postu vypadlo že Sancha si dojde k druhému stroji, protože jich má plnou dílnu..
že bych dnes nešel ke kličkovému stroji, někdo jich používá denně stovky
když jsem napsal, že si dovolím představit obrábět i bez mazání/chlazení tak jsem byl za vyvrhela jako kdybych zabil strojařského boha, ale ukažte mi někoho kdo vždy dodržuje mazání při obrábění..
když jsem zmínil, že si myslím, že tady nikdo neumí změřit na mikrometr přesně, že jsou tolerance tak se obrátili největší brusiči, že brousí s přesností na mikrometr běžně a že jim to měří laby, měřící protokol už ale nedodali, v jiném postu protokol ale mají s nejistotou měření 1,5mikrometru třeba... další nepochopení je něco "změřit měřidlem" a něco jiného je to s "něčím porovnat"
ale co je to fórum.. a tohle je debata o soustružení...
ale k věci, pokud tam nejsou šílené tolerance a tedy důvod k hádce tak bych to i Packovi vyrobil , ale nepojedu kvůli tomu kupovat kus nerezu, kde zabiju víc času než samotným soustružením.. tak jsem se jen zeptal z čeho to má vlastně být.. to je celé