.. a nebrousí stejně jako ta moje
Pořízení menší brusky na plocho
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
bruska pěkná, všechna čest, možná to zkresluje, ale zdá se mi, jako by pravá část stolu jezdila až ke stěně, tohle se mi extremně nelíbí, mám pocit, že je i nějaká normovaná vzdálenost krajních poloh, zvlášť na té pravé straně kde většinou stojíš, případně do toho koukáš
já dostal dvakrát od stolu magnetky po palici, omylem jsem se zohl pro upínku a neuvědomil si, že stůl jede do volného prostoru, jako pecka pořádná, bejt tam stěna, tak kaša malta
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
-
mstreicher
- Kontaktovat uživatele:
Ono se to zda, ze to nabori do zdi, ale nenabori. V maximalni mozne uvrati je tam jeste prostor. Jako moc mista tam taky neni. Mozna by to slo posunout jeste o maly kousek. Do optidresu se clovek diva zepredu, tak v tom ohledu je to v cajku. Ale praxe ukaze, to je proste fakt.
Jinak to ma.samozrejme vsechno v palcich. Predesly majitel tam dal aspon to DRO. Uz jsem se i pohraval s myslenkou, ze bych nekoho zkuseneho pozadal o vyrobu metrickych
Jinak to ma.samozrejme vsechno v palcich. Predesly majitel tam dal aspon to DRO. Uz jsem se i pohraval s myslenkou, ze bych nekoho zkuseneho pozadal o vyrobu metrickych
Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap