Nožové pojistky.
to je těžký pokud máš stroj např svářečku, kde tyhle nožovky (typ plus Amperáž) jsou tak se hoděj, pokud budeš stavět něco nového tak na ně už asi neseženeš pojistkové spodky a patrně skončíš u novodobých nožovek nebo válcovek, jinak princip pojistky jako takové je pořád stejnej 
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
Sancho Panza
ony to jsou jako nožové pojistky
- že je jako na tom obrázku nikde nevidím?
To nejsou nožovky. To jsou pojistky pro jištění například měničů, usměrňovačů, tyristorových regulátorů.
Mohou se využít i jako nožovky, ale nemontují se do klasického nožového spodku.
Zároveň je třeba dát pozor na maximální provozní napětí - ne vždy jsou určené pro použití na síťové napětí.
Mohou se využít i jako nožovky, ale nemontují se do klasického nožového spodku.
Zároveň je třeba dát pozor na maximální provozní napětí - ne vždy jsou určené pro použití na síťové napětí.
Mám takový pocit, že jsem tento (nebo velmi obdobný) typ viděl i v relativně nově vyrobených zařízeních.
Klíčové je najít někdo, kdo je potřebuje...
(Mimochodem, osahují nějaké množství i jiných kovů než mědi.)
Klíčové je najít někdo, kdo je potřebuje...
(Mimochodem, osahují nějaké množství i jiných kovů než mědi.)
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Tazatel tomu evidentně nerozumí, tak ho netahejte za slova, že Sancho
Ty pojistky mají cenu pro někoho, kdo je využije, jinak to je kostička porculánu a trochu drahých kovů.
Dej je po 200Kč/ks na Bazoš a uvidíš, třeba se zájemce najde.
Já nedávno kupoval pojistky pro měnič do ABB Brno originál Eaton Bussmann.
Katalogová cena 12 000/ks
Ty pojistky mají cenu pro někoho, kdo je využije, jinak to je kostička porculánu a trochu drahých kovů.
Dej je po 200Kč/ks na Bazoš a uvidíš, třeba se zájemce najde.
Já nedávno kupoval pojistky pro měnič do ABB Brno originál Eaton Bussmann.
Katalogová cena 12 000/ks