Vložil jsem tam 2x axiální ložisko 51100 a mezi ložisky je jakási osazení 15mm s dírou 10mm h7 pro radiální sílu šroubu. Šroub jsem samozřejmě musel dělat taky.
Mně se podařilo dát ta axiální ložiska ( 18x10x5) přímo do těch dvou litinových kroužků (držák, nonius). Zvenku to tedy vypadá jako netknutý originál, šroub zůstal tak, jak byl. Snad se mi u příčného suportu ložiska vejdou stejně, nemám ještě jeho přesné rozměry. Když ne, tak holt nový nábojpotraviny píše:Tak jsem dnes dodělal uložení ložisek horního suportu.![]()
Vložil jsem tam 2x axiální ložisko 51100 a mezi ložisky je jakási osazení 15mm s dírou 10mm h7 pro radiální sílu šroubu. Šroub jsem samozřejmě musel dělat taky.
Omluva, asi správněji napsáno je to 10x18x5,5, obyčejný typ F10-18M.potraviny píše:Jen by mě zajímalo co je to za ax.ložisko těchto rozměrů. ( 18x10x5)
Jejda, nechtěl jsem nosit dříví do lesa, myslel jsem si, že je to typ běžně k mání. Proto jsem nedal odkaz na mého dvorního dodavatele.potraviny píše:Kupuji ložiska tuhle http://www.exvalos.cz/e-shop/ a nic takového nenabízejí.