pro opravu posledního omylu, toto je SUA 170 Numeric... a to když se točí na 220 ot/m tak teprve vlajou vlasy

Ale to jde na tomto v pohodě , přece víš že na velkým stroji malou součástku uděláš ,ale opačně bohužel ne ( na malém velkouprochaska píše:To jsi koupil? Mel bych hned zakazku: potrebuju udelat takovy sedylka z plastu, prumer 3 x 5 mm, v tom 0.8 mm dira a z obvodu 1 mm zapich
Do velké univerzálky upneš ,ale menší unuverzálkumagi píše:c) do velké univerzálky neupneš maličký průměr (nezkoušl jsem to, ale vsadím boty, že ve 315ce už průměr 3mm držet nebude)
.
Jak se v takových případech bráníš riziku, že se ti nasčítají nepřesnosti? Když mi pakny u jedné univerzálky budou házet 0,02 a u druhé 0,03 a zrovna se mi to podaří blbě upnout, tak se to sečte a výsledný házení bude 0,05 a to už může vadit. Máš tak přesné univerzálky, nebo tam máš rysky v osvědčené pozici, nebo to pokaždé sjíždíš hodinkama?tumlik píše:tak upnu tu menší do větší
To víš,třeba já jsem starej offtopičák a vždycky se někam nasomrujupindasek píše:vy jste normálně uplně opustili téma do uplně jiný dimenze))))
Taky by mi to zajímalo, hoď to prosím ještě sem, teď už to snad nikoho nezabijetumlik píše:No tak ok abych ti nezasíral vlákno,odpovím Kruťákovi na email ,vlákno kvůli tomu zakládat nebudu a říkal jsem si je to o soustruzích,přišla na to řeč rozvine se diskuze...tak nic![]()