ovládání mach3 a elektronika maczaka.webz.cz
ptám se jetli jde připojit nějak nějakej ovladač k elektronice a machu 3 jelikož mám počítač dál od mašiny tak je pracné nastavování nulového bodu !!!tak bych chtěl nějakej dálkovej ovladač abych si ulehčil práci děkuji předem za odpověď popřípadě nějaké schéma jak a co zapojit !!!
tak to moc děkuji za radu ještě bych chtěl poprosit neposlal bys mi nějaké podlobnější nastavení jak to mám nastavit v mach3???? dík muj e-mail je g.ges.hc@seznam.cz
vlez si do c - mach plugins - a nakopči tam - joystick dll po zapnutí machu ti to napíše disable joistick , teda pokud ho nebudeš mít připojenej , pokud jo tak vlez do plugin a tam už to najdeš, ale základní funkce jako je pojezd všech os mi chodil bez jakeho koli nastavení. joystick dll máš v příloze
- Přílohy
-
- JoyStick.rar
- (75.16 KiB) Staženo 352 x
mrkni tady: http://www.machsupport.com/plugins.php
je tam joystick updater , musíš trochu hledat dá se tam nastavit skoro všechno, ale už si to moc nepamatuji , mach mě několikrát sklamal tak jedu na emc a jsem stopro spokojen.
je tam joystick updater , musíš trochu hledat dá se tam nastavit skoro všechno, ale už si to moc nepamatuji , mach mě několikrát sklamal tak jedu na emc a jsem stopro spokojen.