Ano víme, bohužel cena nás odrazuje
kolejničky a kolejová kola
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Některý lidi jsou neskuteční dementi. Našel jsem inzerát, že borec prodá 90m kolejí + vozíky atd. Domluvil si s ním zchůzku že přijedu "na čumendu". Den před tím se měl ozvat a potvrdit to. Nic. Volám, nezvedá. Píšu sms jestli to platí - borec neví co. Píšu znova že se jedná o koleje, borec odepsal: zitra to neklapne nejsem doma. Dalších 14dnů nezvedal tel. Až dnes se mi povedlo ho kontaktovat, tel. mi odmítl, pak nezvedal. Odpověď na mojí sms jak že to tedy vypadá: KOLEJE JSOU PRODANÉ.
Mít ho v blízkosti tak ho asi zadupu do země, jak mě vytočil. Skutečný DEMENT. Takže 14dnů v řiti a nemám nic. Takže sháním znova.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Kolejnice uz nam leží na dvoře. Vývoj pokračuje dál, zítra jedu omrknout mostový jeřáb - nechce se nám to celé vyrábět 
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Tak vedle té schránky to bude chtít přidělat nějaké pěkné sedátko 
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To vše přijde, budu vás pravidelně foto-informovat o stavbě. Kolega plánuje na první spuštění přijít v nádražácké uniformě po dědovi a vypravit toto monstrum plácačkouQNX píše:Tak vedle té schránky to bude chtít přidělat nějaké pěkné sedátko
Kdyby nebyla zima, řek bych ti, zajdi do Studence na nádraží. Tam se toho ještě v létě válelo dost (i kolečka cca 25 cm).magi píše:Sháním vyřazené kolejnice a kolejová kola z úzkorozchodné dráhy od vyřazeného katru nebo z lomu, popř. z mostového jeřábu. Kolejnic potřebuji asi 60m, kola 4ks a jejich průměr ne menší než 200mm. Netušíte jestli by nekde něco takového nebylo? Potřebujeme to na stavbu zařízení na fotce.
MN-80A, BF-20 Vario, MAHOS 22, Beiping PP-U3, Prusa i3-MK2
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"
I cesta je cíl. - "Finis coronat opus"