Zkus požádat elektronicky o vystavení platebního příkazu. Zde totiž soud nezkoumá, jestli vše sedí podle práva, ale rovnou vystaví příkaz. A pokud si s ním dotyčný vytře pozadí (jakože to s hodně velkou pravděpodobností udělá) tak máš vyhráno, protože po nabytí právní moci držíš v ruce EXEKUČNÍ TITUL na jehož základě můžeš na dotyčného poslat exekutora. Budeš na to ale potřebovat elektronický podpis (certifikát PostSignum) - vyřízení stojí kolem 200,- nebo to svěř právníkovi.QNX píše:gnat: s tím počítám, ale i když se to bude řešit jako přestupek, tak díky tomu zjistím adresu.
.xxx. : Jak jsi na tu adresu přišel? Moravany nemám tak daleko, tak bych si mohl klidně i zajet
upozorneni na uzivatele jamaica
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
to je zajimave ja mam ve foru u uzivatele jamaica nasledujici e-mail
jetmarmartin@email.cz
coz nekoresponduje se jmenem v drivejsim prispevku
uzivatel zde byl prihlasen naposledy vcera! a ani se nesnazil problem resit
jetmarmartin@email.cz
coz nekoresponduje se jmenem v drivejsim prispevku
uzivatel zde byl prihlasen naposledy vcera! a ani se nesnazil problem resit
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Tak se musím jenom zasmát.Až budete někdo z Vás chytrolínů vědět kde se stala chyba doufám, že alespoň jeden z těch co by se mnou rádi osobně zatočili, najdou malinko soudnosti a omluví se za ty kecy.
Až někdo z Vás prodá cca 2500 ks komponent s jedním problémem tak dejte vědět.
jsou záležitosti a problémy které jen těžko já ovlivním(česká pošta).
Až někdo z Vás prodá cca 2500 ks komponent s jedním problémem tak dejte vědět.
jsou záležitosti a problémy které jen těžko já ovlivním(česká pošta).
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tomu ze jsi tu od te doby nekolikrat byl
jiste ctes na foru svoje vlakna a soukrome zpravy od lidi s kterymi obchodujes
tak jsi mohl neco napsat uz davno a nemuselo to dopadnout takhle
ta debata je tu od 31. ledna !!! kdy to QNX napsal na forum a bez reakce
jiste ctes na foru svoje vlakna a soukrome zpravy od lidi s kterymi obchodujes
tak jsi mohl neco napsat uz davno a nemuselo to dopadnout takhle
ta debata je tu od 31. ledna !!! kdy to QNX napsal na forum a bez reakce
No tak tohle je tedy opravdu velice úsměvná odpověď.
Patrně dotyčnému nejde o udržení, si dobrého jména. Jinak by musel okamžitě reagovat na danou situaci. Ano, může se stát, že se některá zásilka opozdí, ale tímto chováním a úmyslným nereagováním na výtky, si ten potenciální zákazník udělá obrázek o prodejci.
Patrně dotyčnému nejde o udržení, si dobrého jména. Jinak by musel okamžitě reagovat na danou situaci. Ano, může se stát, že se některá zásilka opozdí, ale tímto chováním a úmyslným nereagováním na výtky, si ten potenciální zákazník udělá obrázek o prodejci.
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jeste k tomu pridam ze moc dobre jsem poznal ceho je ceska posta schopna a ze by meli jeden problem na 2500 zasilek se mi nechce verit
realne spis 1 z 25 zasilek nekde zadrhne
ceska posta si odemne uz koupila tolik parnich strojku jako nikdo jinej
realne spis 1 z 25 zasilek nekde zadrhne
ceska posta si odemne uz koupila tolik parnich strojku jako nikdo jinej
už má QNX měnič, nebo číslo podacího lístku, nebo peníze s omluvou aby se ti chytrolíni jak píšeš mohli omluvit?jamaica píše:Tak se musím jenom zasmát.Až budete někdo z Vás chytrolínů vědět kde se stala chyba doufám, že alespoň jeden z těch co by se mnou rádi osobně zatočili, najdou malinko soudnosti a omluví se za ty kecy.
.
jedna věc je vymlouvat se na českou poštu bez jakéhokoliv důkazu a druhá věc je napsat číslo podacího lístku kde bude jasně zřejmé kde je problém..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- existpierre
Vopred vediet, ze predavajuci bude ako ty, nekupim od neho ani trus na gombikove baterky... arogancia a komunikacia na bode mrazu ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Obchoduji přes poštu víc jak pět let a ani jeden zádrhel .Když byl nějaký menší problém tak většinou jen ten, že třeba vypadl lístek upozorńující, že přišel balík ze schránky a balík ležel na poště.Vždy, když posílám, tak píši meil.Navíc jsem slyšel od české pošty novinku, kdy budou upozorńovat meilem, či SMS zprávou, že došel balík.Třeba v Radiálce, nebo PPL, či DPH to již funguje, že řidič vždy zavolá.Takže v poště bych závadu neviděl.Je to pouhá výmluva člověka, který už při podávání inzerátu ví, že chce toho člověka podfouknout.Nevím a nechápu to.Pokud budu chtít i nadále obchodovat s tím co nabízím,tak přece je pochopitelné mít čistý štít.Teď si od takovýho člověka pes kůrku nevezme a ještě bude mít ostudu.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no ja tech zadrhelu mam vic
napriklad ze tady v praze se nikdo neobtezuje dorucovat balika na soukrome adresy
kdyz to poslu jako na firmu tak to dorucej
kdyz to poslu na soukromou osobu tak vetsinou jen hodej listecek do schranky
baxi tusim ze od tebe jsem si nechal posilal trup na Silesii a prisel mi celkem dost pochroumany
nijak jsem to neresil, vim jak na poste s vecmi hazou a nebyl cas ani chut hadat se s nimi jestli to bylo dostatecne zabalene
jejich definice dostatecneho zabaleni vychazi nakladove draz nez cele postovne
doufam ze jsem se nikoho nedotknul
ale mam sve duvody proc nyni prechazim se svym e-shopem od ceske posty k jine firme
napriklad ze tady v praze se nikdo neobtezuje dorucovat balika na soukrome adresy
kdyz to poslu jako na firmu tak to dorucej
kdyz to poslu na soukromou osobu tak vetsinou jen hodej listecek do schranky
baxi tusim ze od tebe jsem si nechal posilal trup na Silesii a prisel mi celkem dost pochroumany
nijak jsem to neresil, vim jak na poste s vecmi hazou a nebyl cas ani chut hadat se s nimi jestli to bylo dostatecne zabalene
jejich definice dostatecneho zabaleni vychazi nakladove draz nez cele postovne

doufam ze jsem se nikoho nedotknul
ale mam sve duvody proc nyni prechazim se svym e-shopem od ceske posty k jine firme
- Kilovolt
- Sponzor fora
Robo-asi si moc nepomůžeš-mě přivezla balík firma PPL -ráno mi volá,jestli jsem doma-říkám mu ,že do 12.30 ano.Chlap přivalil v půl třetí ,tak balík převzal otec.Ten mi pak vyprávěl,jak maník přerovnával dodávku,aby se k balíku dostal-jen sem valil oči.Otec se zmoh akorát na poznámku,jesli chlapec nepotřebuje vidle na to přehazování-takže zacházení taky nic moc,můj balík byl taky otlučenej,jak biftek 

Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
Tak u nás s českou poštou problém není a je to v podstatě spolu s ČD kurýrem jediná možnost, jak si běžně pracující člověk může převzít zásilku.
Takové ty PPLka a jemu podobné rozváží u nás někdy dopoledne a neexistuje ani šance, že by s nimi byla možná domluva kdy to dovezou. Dokonce nejsou schopni ani poskytnout informaci o tom kdy mají plánovanou cestu kolem a jestli to v ten den vůbec dovezou. Při poslední zásilce s dobou doručení 24h jsem čekal takřka týden a musel jsem si vzít asi 3dny dovolené, aby mi to mohli doručit. A pokud jde o balíky zaplacené předem, tak to je absolutně největší risk. Když už se uráčí přijet až k baráku, a náhodou nikdo není doma, tak ten balík naprosto v pohodě nechají u cizích lidí, nebo přededveřmi na dešti. To nepočítám případ, kdy mi jeden z jejich zaměstnanců balík odcizil, zfalšoval můj podpis a tvářili se jako by bylo vše doručeno. Balíku jsem se dopátral až po x telefonátech odesílateli, do depa a následném vyžádání si kopie rozvozové listiny. Až po té, co jsem se s nimi hádal, že se nejedná o můj podpis a že to nahlásím policii, bleskurychle přijel speciál s mým balíkem.
Takové ty PPLka a jemu podobné rozváží u nás někdy dopoledne a neexistuje ani šance, že by s nimi byla možná domluva kdy to dovezou. Dokonce nejsou schopni ani poskytnout informaci o tom kdy mají plánovanou cestu kolem a jestli to v ten den vůbec dovezou. Při poslední zásilce s dobou doručení 24h jsem čekal takřka týden a musel jsem si vzít asi 3dny dovolené, aby mi to mohli doručit. A pokud jde o balíky zaplacené předem, tak to je absolutně největší risk. Když už se uráčí přijet až k baráku, a náhodou nikdo není doma, tak ten balík naprosto v pohodě nechají u cizích lidí, nebo přededveřmi na dešti. To nepočítám případ, kdy mi jeden z jejich zaměstnanců balík odcizil, zfalšoval můj podpis a tvářili se jako by bylo vše doručeno. Balíku jsem se dopátral až po x telefonátech odesílateli, do depa a následném vyžádání si kopie rozvozové listiny. Až po té, co jsem se s nimi hádal, že se nejedná o můj podpis a že to nahlásím policii, bleskurychle přijel speciál s mým balíkem.