serak99 píše:Ahoj ten tvuj problem je vtom ze jsi vyhodil propojku mezi P1 a P/+ pokud tyto svorky propojiš takje tvuj problem vyřešen
A mimochodem nikdo nevdela lepsi menice konkretne vekorove nez mitsubishi dej vedet jestli ti to jede
Já nic nevyhazoval. Měnič po připojení nefungoval. To je pro mě alfa omega celého problému. Nehodlám laborovat nad tím, proč nefunguje něco co má fungovat a dle prodejce funguje. Musím řešit mechanickou část, pohony, řídící část, SW do PLC, materiál, funkčnost celého celku na kterém je mimo jiné závislá celá ČOV, bandu lenošnejch pohunků (kterým se v zimě nechce dělat), tak se rozhodně nebudu zabývat nějakým pitomým měničem.
Měnič zapojím a musí jet, pokud nejede, vyhazuju, reklamuju a dál neřeším (od toho tam nejsem). Nemluvě o tom že jsem s tím zabil dva dny úplně zbytečně.
Tady to skutečně není o nějakém tom domácím bádání, ale o investiční akci na které mi už těžce hoří koudel u zadku.
Co nevidět se tam objeví inspekce z ČIŽP a jak to nepojede tak mám problém.
Před 14ti dny byla obleva (to jsem řešil ten blbý měnič a most mi kvůli tomu nejezdil), protože nejezdil most - nestihly se udělat ramena a shrablo (něvědělo se přesně jak mají být dlouhá), protože se nestihlo shrablo - nestihlo se vyhrabat zbytek kalu ze dna, ten tam teď zmrznul na kost a je problém jak cip ho odsud dostat.
Takže asi tak.
Nemám nic proti měničům Mitsubishi, kdyby fungoval tak ani nepípnu

Více tady
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=7&t=4946" onclick="window.open(this.href);return false;
Na dotazy typu: "Proč to neděláte v létě ?" neodpovídám, protože bych se musel zase nasrat.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.