mám veliký problém s frekvenčním měničem Mitsubishi FR-A-240
Je na 3kW a po zapnutí napájení mi stále hlásí podpětí, "Undervoltage Protection".
Netuším jak tohle vyřešit a jak z toho ven. Napětí na všech fázích a mezi nimi je OK. Motor je úplně nový a funkční (zkoušeno). Měnič je bohužel z druhé ruky, ale měl by být 100% funkční.
Na některých měničích se napájecí napětí nastavuje, ale tady jsem to nikde nenašel. Nebo je to tak vysoce odborně popsáno, že jsem to přehlédl.
Další problém je totiž manuál - jediný dostupný ke stažení na podpoře Mitsubishi electric je v US EN.
V menu se dá listovat, bohužel je to snad to nejblbější ovládání na světě

Má to tlačítek skoro jako kalkulačka, ale esc, enter, reset a pod. (jako na každém jiném měniči) tam nejsou.
Například výkon motoru v kW je možné zadat 0-9999 a je defaultně 9999. Zrovna tak počet pólů motoru.
Hodnotu 1,5kW to nevezme, napíše "error writing, clear?". Jediné co lze zadat je těch 9999, pak to zapíše.
Možná je zápis některých parametrů při trvající poruše blokován.
Měničů už mi prošlo rukama docela dost, Mitsubishi ale bohužel zatím žádný. Mám zkušenosti s měniči Altivar, Omron, Hitachi, Teco, Danfoss a nepamatuju, že bych někdy takovýto problém musel řešit.
Napadá někoho co s tím, kde je zakopaný pes? Díky za každý nápad. Manuál přikládám.